Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Djevojka zbog velikih grudi prisiljena nastupati u višoj kategoriji (FOTO) | Fight Site

Djevojka zbog velikih grudi prisiljena nastupati u višoj kategoriji (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.09.2015 17:15h Autor:

Brye Anne Russillo

Vjerojatno vam ništa ne znači ime Brye Anne Russillo, no nakon ovog teksta bi ste ga mogli zapamtiti. No, Brye Anne ima jedan veliki problem, upravo zbog jednog atributa svog atraktivnog izgleda. Riječ je o bujnim grudima.

Većina djevojaka se njima ponosi, no kod nekih djevojaka, posebno kod sportašica, one znaju stvarati probleme. Jedna od tih je i Brye Anne Russillo, bivši model, a ova djevojka se u novije vrijeme odlučila posvetiti borilačkim sportovima. Uspješno je debitirala u amaterskom meču po K-1 pravilima, no postoji jedan problem.

Naime, njene bujne grudi teže čak pet i pol kilograma, što je više od granice jedne težinske kategorije. Iz tog razloga, Brye Anne je prisiljena nastupati u lakoj kategoriji, protiv puno snažnijih djevojaka. "Ja jednostavno ne mogu uzeti svoje grudi i staviti ih sa strane, a one teže pet i pol kilograma", potužila se lijepa Brye Anne.

Za svoju iduću borbu ipak je uspjela dogovoriti nastup u međukategoriji, do 68 kilograma, protiv djevojke koja inače nastupa u perolakoj. Tako su se našle na pola puta, a u pitanju je borba za prvakinju organizacije Aggresive Combat Championship. Budući da se nalaze u New Yorku, riječ je o amaterskoj MMA i K-1 organizaciji,  a kako oni sami kažu, ponose se time što pokušavaju spojiti borbe i seksepil. Sa Brye Anne su to svakako uspjeli.

Brye je najavila kako će pokušati spustiti svoju težinu na 61.5 kilogram te se ozbiljnije posvetiti borbama i nastupati u bantam kategoriji. Nadamo se da to ne znači da razmišlja putem tenisačice Simone Halep. Dok suosjećate s problemima ove djevojke, slobodno pogledajte video njene prve borbe i nekoliko fotografija, kako ih sadašnjeg vremena, tako i iz vremena dok je bila model sportskih časopisa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI