Dječje bolesti WSOF-a: Atletska Komisija im nije odobrila kavez za noćašnji event!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.03.2013 09:17h Autor:

WSOF

Vrlo ambiciozna američke MMA promocija WSOF bi ovog vikenda trebala održati svoj drugi event. Naglasak je na "trebala bi" s obzirom na tehničke probleme koje muče organizatore. Moglo bi se reći da se radi dječjim bolestima koje iako izgledaju minorno, zapravo mogu stvoriti velike glavobolje. Baš kao u ovom slučaju…

Prema pisanju Bloody Elbowa Atletska Komisija New Jerseyja je imala nekoliko zamjerki vezanih uz kavez u kojem bi se borbe trebale održavati. Nije im se svidjela podloga, ali niti način na koji su osigurani pojedini kutevi kaveza. Još jučer navečer su službenici Komisije detaljno pregledavali tehnikalije na kavezu i zaključak je bio da takvo borilište ne odgovara sigurnosnim standardima. Čelnici promocije su brzinski osigurali posudbu dodatnih spužvi za kuteve od jedne lokalne promocije, a organizirano je i da se podloga (platno) dopremi iz Las Vegasa. Jedini problem je što nitko ne zna hoće li to platno odgovarati kavezu u dvorani.

Post na Twitteru poznatog MMA novinara Ariela Helwanija ipak govori da hoće. Izvor u samom vrhu promocije je potvrdio da će sve biti u redu i da ćemo u noći sa subote na nedjelju 24. ožujka ipak jednim okom moći pratiti prema mečevima 2. priredbe World Series of Fighting promocije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI