Dillon Danis: Moj potpis za Bellator je bila najveća svjetska MMA vijest, Bellator PPV će doživjeti fijasko bez mene na njemu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.04.2017 22:54h Autor:

Dillon Danis

Da se među MMA nagradama dodjeljuje ona za samouvjerenost i samopouzdanje, BJJ borac Dillon Danis vjerojatno bi bio jedini kandidat za dobivanje iste. Ovaj borac još nije upisao MMA debi, a već sam za sebe kaže kako je MMA superzvijezda.

Zapravo je riječ o tek blago iznadprosječnom BJJ borcu, čiji je profesionalni grappling skor 16-10. Ono čime se uspio probiti je činjenica da je BJJ trener i sparing partner Conora McGregora. Koliko dobar, također ne znamo, jer ne može reći da smo baš Conora vidjeli u parteru, otkako je počeo raditi s njim, a to je bilo nakon poraza od Natea Diaza. Ipak, Danis je tako došao do medijskog prostora kojeg je kvalitetno iskoristio, pa je tako potpisao za Bellator. To je prokomentirao u stilu koji smo već navikli od njega:

“Ne moraš previše pričati, svi znaju da sam najveće ime koje dolazi u MMA, najveći potencijal. Sama vijest o mom potpisu za Bellator je bila najveća vijest u svijetu MMA-a i svijetu jiu-jitsua. Nisam morao ništa raditi niti govoriti.”

Također je dodao vjerojatno netočnu informaciju kako je on automatski postao najplaćeniji borac u Bellatoru, iako još nema niti jednu MMA borbu na svom kontu. Što se tiče njegovih izjava, ništa blaži nije bio niti prema nekim drugim stvarima, kao niti prema potencijalnim protivnicima.

“Ja sam potpuno i kada me netko nešto pita im kažem istinu i ono što zapravo mislim. Isto tako i s mojim protivnicima. Ako mi ukažu respekt i ja ću ga ukazati njima.”

Treniranje u SBG-u navelo ga je na MMA karijeru, no kaže kako ga nije motiviralo, nego je samo potaklo želju da ubrza nešto što bi s vremenom sigurno došlo.

“Otkad sam imao 15 godina želio sam postati MMA borac. No, odlučio sam prvo napraviti nešto u jiu-jitsu. Naravno, bivanje s Conorom i cijela atmosfera u timu me motivirala da je sada to vrijeme. Da nije bilo toga, možda ne bih sada došao u MMA, no s vremenom sigurno bih.”

Debi bi htio odraditi na Bellator 180 eventu, njihovom velikom PPV eventu, 24. lipnja u Madison Square Gardenu. Zapravo, smatra da njegovim preskakanjem za taj event tj. njegov glavni program, može izgubiti jedino Bellator.

“Moramo razgovarati o tome, prije svega o brojkama, jer se PPV neće prodati ako ja nisam na njemu. Oni imaju hrpu boraca za koje nikoga nije briga. Stavite mene na program i brojke će poletjeti u nebo. Madison Square Garden je moj dom, lopta je na njihovom polju.”

Samopouzdanja ima i previše, tim mu je također fantastičan. No, kakav će biti MMA borac, to nitko ne može znati. Sigurno je jedino da je svojim izjavama uistinu zainteresirao fanove da ih to zanima. A za to su zaslužni mediji koji su mu dali prostor. Uostalom, i mi ga prenosimo, zar ne?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI