Dillon Danis traži od Bellatora da ga upare sa Stevenom Seagalom!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.02.2019 18:19h Autor:

Dillon Danis i David Beckham

Ludim izjava, prohtjevima i idejama Dillona Danisa nikad kraja. Dok svi čekaju da se napokon ugovori njegova iduća borba, u kojoj bismo mogli vidjeti koliko zapravo vrijedi, on je u javnost izašao s novom suludom idejom.

Danis je zapravo bio motiviran izjavom glumačke zvijezde i velikog MMA fana, Stevena Seagala. Ovaj je je nedavno dao izjavu kojom je prokomentirao događanja nakon UFC 229 eventa, odnosno napad Khabiba Nurmagomedova upravo na Dillona Danisa.

“Mislim kako je Khabib Nurmagomedov u potpunosti deklasirao Conora McGregora. Mislim da ga je nadmašio čak i u borbi na nogama. Mislim da je jednostavno bio bolji borac u baš svakom segmentu borbe te je dominirao cijelo vrijeme. Pitate me zamjeram li mu ponašanje nakon borbe? Ne. Iako sam diplomat, reći ću ne. Ukoliko govoriš ružno o nečijoj obitelji, ženi, djeci, majci, državi ili religiji, karte su na stolu. Ja bih napravio istu stvar”, rekao je tim putem Seagal.

Tako nešto nije moglo proći bez reakcije borca koji se do sada više proslavio svojim izjavama nego nastupima u kavezu pa čak niti onima na jiu-jitsu borilištu.

“Ja protiv Seagala! Bellator, ugovorite mi to”, napisao je Danis na Twitteru, kao što možete vidjeti ispod teksta.

Svoju za sada prvu i jedinu MMA borbu Danis je imao u travnju prošle godine, kada je savladao drugorazrednog borca, Kylea Walkera. Od tada nije nastupio, a prije toga se nije  baš proslavio niti u grapplingu, gdje ima šest poraza u posljednjih osam nastupa. Ukupno mu je grappling omjer, prema stranici BJJ Heroes, 18 pobjeda i 16 poraza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI