Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dillon Danis nakon debi pobjede: Ovo je bila druga najveća borba u povijesti Bellatora! | Fight Site

Dillon Danis nakon debi pobjede: Ovo je bila druga najveća borba u povijesti Bellatora!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.04.2018 12:10h Autor:

Dillon Danis

Napokon je dočekan debi nastup Dillona Danisa u Bellatoru, ujedno i njegov debi nastup u MMA borbi. Završio je ekspresnom pobjedom polugom na nozi, u prvoj rundi.

24-godišnji Brazilac za svoj je debi dobio protivnika Kyle Walkera, borca koji je došao sa skorom 2-3, uz dva poraza u nizu prisiljavanjem na predaju u samom uvodu borbe. I daleko od toga da su u pitanju bili neki dokazani protivnici. Zapravo su u pitanju bili MMA anonimci, kakav je i on sam. Ipak, Danis se time ne zamara, on je odlučio svoju sliku dodatno graditi na ovoj pobjedi. Što se tiče same izvedbe i vizualnog dojma, istina je kako je ona impresivna.

“Borba je završila onako kako sam očekivao. Rekao sam da ću ga završiti u prvoj rundi i to sam napravio. Zamišljao sam ovaj trenutak otkako mi je bilo 15 godina. Ovaj scenarij je deset milijuna puta prošao kroz moju glavu. Nisam osjećao nikakav pritisak, došao sam i  pokazao kako sam se došao potući. Većina jiu-jitsu boraca to ne bi tako odradila, a ja sam se potukao, odveo borbu na pod i završio ga”, opisao je Danis ono što je napravio, a onda je kratko odgovorio i na pitanje je li postojao neki pritisak prije tog nastupa:

“Kakav pritisak? Kada si dobar ovako kao ja, pritisak ne postoji!”

Iako smo naveli reference njegovog protivnika, Danis ne smatra kako mu je on planski dodijeljen. Barem se tako može zaključiti iz njegovog odgovora na pitanje kako je zadovoljan cjelokupnim nastupom i svime što se događalo prije, tijekom i nakon eventa.

“Moram biti zadovoljan. Većina boraca bi tražila neke borbe za zagrijavanje, ja nisam takav. Ja sam došao ovdje i ponio sam cijeli event na svojim leđima. Odradio sam sve bitne medijske aktivnosti i ovo je bila druga najveća borba u povijesti promocije. Koliko ljudi može reći da je imalo ovakav debi? Ja sam stvorio ovaj program”, rekao je i moramo priznati da mu samopouzdanja ne nedostaje. Neku skromnost od njega nismo očekivali. Jedino nije naglasio što smatra najvećom Bellator borbom.

Skroman nije bio niti kod prozivanja idućeg protivnika. Tražio je nikoga drugog doli Bena Askrena, neporaženog bivšeg velter prvaka promocije.

“Mislim kako bih ja bio taj koji bi mu nanio prvi poraz. On ne zna jiu-jitsu, a loš je udarač, tako da bi naša borba sigurno završila na podu. Tamo bih ga završio bez ikakvih problema. Ako kažem Scottu Cokeru da ga dovede, on će ga dovesti. Ali, mislim da se boji, zna da nema nikakvu obranu od napada na nogu, zna da bi izgubio i zbog toga mislim da se neće javiti.”

I to ne misli samo za Askrena, smatra kako je već sada borac koji će pobijediti svakoga, odnosno već sada sebe smatra najboljim na svijetu.

“Moj gard je toliko dobar da mogu završiti apsolutno svakog borca na svijetu. Sve što trebam napraviti u borbi je odvesti ju u parter. Kada dođemo tamo, borba je praktično gotova.”

Što se tiče najboljeg na svijetu i borca koji može završiti svakoga, njegov profesionalni grappling skor iznosi 18 pobjeda i 16 poraza. U posljednjih sedam grappling nastupa upisao je tek jednu pobjedu. Kao što vidimo, to mu na samopouzdanje nikako nije djelovalo. I voljeli bi smo ga uskoro vidjeti u nekoj ozbiljnoj borbi, s iskusnim i kvalitetnim MMA borcem. No, znamo kako Bellator gradi svoje potencijalne zvijezde, tako da je vjerojatnije kako ćemo ga gledati protiv nekog novog Kylea Walkera,

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI