Debi Rorya MacDonalda u Bellatoru ostvario slabu gledanost

Ostale vijesti 25.05.2017 15:51h Autor:

Paul Daley i Rory MacDonald

Rory MacDonald debitirao je za Bellator prošlog petka na njihovoj priredbi u Londonu. Protivnik mu je bio kontroverzni borac Paul Daley. Američki gledatelji meč su mogli gledati u snimci s par sati kašnjenja kako bi se ublažila vremenska razlika između Europe i Amerike.

Ova Bellatorova priredba privukla je oko 607 tisuća televizijskih gledatelja što je inače prosječna gledanost za njihove priredbe koje se emitiraju uživo. Čelnici Bellatora sigurno su se nadali većoj gledanosti s obzirom da su u borbi večeri imali nakadašnju UFC zvijezdu i popularnog brbljavca Daleya.

Činjenica da nisu išli uživo čime su htjeli ublažiti vremensku razliku nije pomogla i donijela veću gledanost. Njihova zadnja europska priredba prije ove, ona iz Budimpešte u travnju, također je išla u snimci i postigla gledanost od 522 tisuće gledatelja. Vidi se poboljšanje u gledanosti između ove dvije priredbe, ali nedovoljno, Londonski popis borbi bio je neusporedivo jači. Mora se uzeti u obzir da su imali i veliku konkurenciju u vidu NBA doigravanja te NHL Stanley Cupa koji su imali gledanost od 5,1 milijun odnosno 1,5 milijuna za NHL, što je zasigurno imalo velik utjecaj.

MacDonald je smatran najvećim imenom kojeg je Bellator potpisao u cijelom nizu velikih boraca koji uključuje imena poput Bensona Hendersona, Josha Thomsona, Ryana Badera, Phila Davisa i drugih. Kanađanin ima impresivne pobjede u karijeri pa tako i onu protiv aktualnog UFC-ovog prvaka u velter diviziji Tyrona Woodleya te protiv prvog izazivača Demiana Maiae. Titula mu ja zamalo izmakla u borbi protiv Robbiea Lawlera gdje je po sudačkim listama vodio sve do zadnje runde kada ga je tadašnji prvak zaustavio. MacDonald je ujedno bio i definitivno najveće ime kanadske borilačke scene do ‘uskrsnuća’ Georges St-Pierrea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI