Džebić: Na Džakićeve optužbe se mogu samo nasmijati!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.12.2011 18:01h Autor:

Džakić VS Džebić

Priča o incidentu koji se dogodio tijekom Džakićevog i Džebićevog okršaja na Tesla Fighting Championshipu 2 teško da bi mogla biti zaključena bez da saznamo i razmišljanje hrvatskog borca koji je bio ugušen protekle subote u Beogradu.

Zamolili smo stoga za komentar o cijeloj situaciji i ECT-ovog borca.

“Dušanu Džakiću čestitam na zasluženoj pobjedi,a njegovo nesportsko ponašanje ne želim komentirati.Osobno protiv njega prije meča nisam imao ništa, a na njegove izjave i optužbe poslije meča se mogu samo dobro nasmijati jer mi osobe poput Dušana ništa ne znače. Jedino mi je žao zbog toga što nisam ispunio očekivanja trenera, kluba, a i samog sebe.”

Srećom, poraz na Džebića nije ostavio nikakvih posljedica, barem ne onih fizičkih, tako da se već ovog tjedna vratio u trenažni proces u svom klubu.

“Ovaj poraz je stvar prošlosti, ali i odlična motivacija za budućnost. Napravljena je analiza meča i svjestan sam propusta. Nadalje, nema nikakvog odmora, već sam odradio par treninga i spreman sam za nove izazove. Što se tiče organizacije turnira, sve je bilo na vrhunskom nivou te se zahvaljujem na pozivu da nastupim na TFC-u 2. Nadam se da drugi put neću razočarati”, rekao je Džebić za Fight Site.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI