De La Hoya: Liddell i Ortiz će sa mnom zaraditi mnogo više nego što su u UFC-u i drugim promocijama

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.09.2018 10:57h Autor:

Ortiz, De La Hoya, Liddell

Oscar De La Hoya ima velika očekivanja od prve MMA borbe koju će promovirati, odnosno trećeg međusobnog obračuna između UFC legendi Chucka Liddella i Tite Ortiza.

Bivši UFC prvaci borit će se 24. studenog u kalifornijskom Inglewoodu na PPV eventu u organizaciji De La Hoyinog Golden Boy Promotionsa. U razgovoru za ESPN- umirovljani boksački prvak je objasnio zašto se nakon boksa odlučio baciti i u promociju slobodne borbe.

“Počinjem promovirati MMA iz istog razloga zbog kojeg sam promoviram boks. Jednostavno mi je muka slušati sve te borce kako mi govore da su prejadno plaćeni.”

Iako su Liddell i Ortiz nastupali u najvećim promocijama poput UFC-a, Pridea i Bellatora, De La Hoya obećaje da će u njegovoj organizaciji slavni borci zaraditi više nego ikada u karijeri.

“Ne mogu otkrivati detalje, ali mogu vam reći da će Liddell i Ortiz zaraditi mnogo više nego što su s bilo kim drugim. Dobit će udio od prodaje PPV-a, ulaznica i svega ostalog što dolazi s time. Ovo će biti najunosnija borba u njihovim karijerama.”

Lidddell je sport napustio 2010. s tri teška poraza u nizu i sada mu je već 48 godina. 43-godišnji Ortiz stoji bolje s godinama i rezultatima, ali je daleko od nabolje forme karijere. Ipak, De La Hoya mora promovirati proizvod koji ima te zato tvrdi da su obojica još vrijedni “Octagona.”

“Mislim da će borba biti isplativa za obojicu. Ovo je prilika da svijetu pokažu da su još uvijek sposobni boriti se u Octagonu. Zaista mislim da za borce poput njih nikada nije prekasno. S dva imena takvog kalibra ne možete pogriješiti.”   

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI