Dave Herman i John Madsen se bore za Titan FC teškaškog prvaka

Ostale vijesti 22.10.2014 21:23h Autor:

Dave Herman

Bivši UFC-ovi teškaša, Dave Herman i Jon Madsen borit će se za naslov Titan FC teškaškog prvaka, na eventu koji je na rasporedu idući mjesec.

Nakon što je Dave Herman ostao bez prvobitno planiranog protivnika, Walta Harrisa, koji će dobiti još jednu priliku u UFC-u, čelnici Titan FC organizacije pronašli su mu novog protivnika. To je Jon Madsen, a automatski je objavljeno kako će njihova borba ujedno biti i borba za Titan FC prvaka u teškoj kategoriji.

Hermana (22-6) pamtimo iz UFC-a, gdje je došao kao velik potencijal, sjajno debitirao, no nakon toga i doživio niz od četiri poraza (Struve, Nelson, Nogueira, Gonzaga) prekidom te mu je uslijedio otkaz iz organizacije. Novog poslodavca pronašao je u Titanu te je tamo već debitirao pobjedom.

Madsen (8-1) je također bio perspektivan član UFC-ove teške kategorije, gdje je nanizao četiri pobjede, da bi onda bio poražen od Mike Russowa. Nakon toga se iznenađujuće povlači iz MMA voda, a povratak je odradio nakon pune tri godine, ekspresnom nokaut pobjedom u ožujku ove godine. Fanovi ga pamte kao sjajnog borca, čijim je odlaskom UFC-ova teška kategorija puno izgubila, a tko zna, možda bi ga pobjeda u ovoj borbi mogla vratiti u UFC.

Titan FC 32 event, na kojem se ova dva borca sastaju, je na rasporedu 20. studenog.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI