Darion Caldwell vrlo lako obranio Bellatorovu bantam titulu (VIDEO)

Ostale vijesti 03.03.2018 14:43h Autor:

Caldwell vs. Higo

Jučer je održan Bellator 195 event, koji su predvodile dvije borbe bantam kategorije, ona za titulu te ona između bivšeg prvaka i jednog od prvih izazivača.

Zvijezda eventa bio je prvak bantam kategorije i borac na kojem Bellator misli graditi dio svog identiteta, Darrion Caldwell. On je titulu obranio protiv Leandra Higa, a za to mu je trebalo samo dvije i pol minute. Borbu je završio gušenjem do kojeg je došao nakon sjajnog rušenja, a posebno impresionira kut iz kojeg je izvukao ovu giljotinu.

Sunaslovna borba donijela je sudar bivšeg prvaka Joea Warrena i jedinog čovjeka koji je savladao trenutnog prvaka Caldwella, Joea Taimangla. I bio je to vrlo izjednačen meč pun preokreta, gdje je Taimanglo ipak na kraju odnio pobjedu podijeljenom odlukom sudaca. Podijeljenom odlukom slavila je i Kristina Williams, koja je prije nekoliko mjeseci oduševila, kad je u svojoj debi borbi savladala Heather Hardy. I ovog puta bila je uspješna, pobijedivši iskusnu bivšu izazivaču, Emily Ducote. Tako je Williams nakon samo dvije profesionalne borbe vjerojatno korak od napada na Bellatorovu titulu.

Program je otvorila borba u kojoj je Juan Archuleta savladao Williama Joplina jednoglasnom sudačkom odlukom. Najbolje poteze svih borbi možete pogledati u videu ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI