Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dantas dominantno savladao Galvaoa i uzeo Bellatorov naslov | Fight Site

Dantas dominantno savladao Galvaoa i uzeo Bellatorov naslov

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.06.2016 11:23h Autor:

Galvao vs. Dantas

Eduardo Dantas vratio je u vlasništvo Bellatorov pojas prvaka bantam kategorije, nakon što ga je izgubio prije dvije godine, i to dominantnom predstavom protiv Marcosa Galvaoa.

Bio je to zapravo revanš između ove dvojice bivših timskih kolega, a Dantas je još jednom dokazao kako je bolji borac. U prvoj borbi, iz 2013. godine, Dantas je sve završio nokautom u drugoj rundi, a ovog puta je sve potrajalo podosta duže, no pobjednik je isti.

Dantas je zapravo dominirao kroz svih pet rundi, gdje nije Galvau dozvoljavao dolazak do pozicija gdje bi mogao zaprijetiti. Iako je borba trajala pet rundi, Dantas je nakon nje izgleda relativno jednako kao na početku iste, dok je lice sad već bivšeg prvaka bilo teško oštećeno. Dantas je tako napokon vratio pojas koji je nesretno izgubio, a ovog puta se nada držati ga dulje i sigurnije.

U sunaslovnoj borbi eventa, Chidi Njoukani nokautirao je debitanta Thiaga Jamboa, a novi poraz upisao je bivši prvak Brandon Halsey. Ovog puta je bolji od njega bio John Salter, gušenjem u prvoj rundi. Glavni program otvorili su Chris Honeycutt i Mikel Parlo, a Honeycutt je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI