Danas WSOF 30 s dvije borbe za naslov prvaka: Branch vs. Starks, Fitch vs. Zeferino

Ostale vijesti 02.04.2016 18:58h Autor:

WSOF 30

WSOF je za danas pripremio jedan vrlo dobar event, u svakom slučaju kvalitetnija od dva prethodna, koja teško možemo svrstati uz riječ kvaliteta. Ovog puta nude dvije borbe za naslov prvaka te još par zanimljivih imena.

Dvostruki prvak ove promocije, David Branch, branit će pojas u lakšoj od dvije kategorije kojima vlada, odnosno u srednjoj kategoriji. Ovaj 34-godišnjak skora 17-3 izgleda sjajno otkad je otpušten iz UFC-a, a suprotstavit će mu se još jedan borac slične karijere. Clifford Starks (13-2) nije imao puno prilike pokazati u UFC-u koliko može, odnosno otpušten je nakon dva poraza u tri borbe, no onda je spojio dvije Bellator i tri WSOF pobjede. Sad će pokušati uzeti pojas.

Što se tiče velter kategorije, tamo će pojas dobiti novog vlasnika, a za njega se bore Jon Fitch, koji je u listopadu savladao Yushina Okamia i njegov protivnik koji dolazi iz lake kategorije, a to je Joao Zeferino. Nakon sjajnog nastupa na turniru osmorice, gdje je došao do finala, ovaj izvrsni BJJ borac pokušat će pokazati što može protiv nekad ponajboljeg UFC-ovog borca. Čeka nas borba u parteru, samo za strpljive.

Na ostatku programa vrijedi spomenuti dvoboj Vinnya Magalhaesa i Jake Heuna, koji bi trebao biti pravi sukob stilova. Na programu je i talentirani njemački borac Abu Azaitar, kao i mlađi brat Khabiba Nurmagomedova, Abubakar. Ukupno će se održati deset borbi.

WSOF 30

David Branch vs. Clifford Starks
Jon Fitch vs. Joao Zeferino
Jake Heun vs. Vinny Magalhaes
Abu Azaitar vs. Danny Davis Jr.
Matthew Frincu vs. Abubakar Nurmagomedov
Rex Harris vs. Clinton Williams
Matt Church vs. Steve Kozola
Juan Carlos Garcis vs. Jason Pacheco
Adam Acquaviva vs. Andres Ponce
Zach Bunnell vs. Jeff Roman

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI