Danas od 14:30 ONE FC uživo na Fight Channelu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.10.2014 11:24h Autor:

ONE FC

Putra Indoor dvorana u Kuala Lumpuru je poprište novog izdanja najjače azijske MMA promocije – ONE FC-a. Kodno ime nove priredbe je "Roar of the Tigers", a publika će vidjeti devet zanimljivih dvoboja. Izravni prijenos možete pogledati na Fight Channelu i FCWorld.tv-u u petak, 17. listopada s početkom u 14:30 sati.

Iako se ne radi o nama previše znanim borcima, dosadašnja izdanja ONE FC-a su nas naučila da ćemo i ovaj put svjedočiti odličnim mečevima i atraktivnim završecima. U glavnoj borbi večeri ćemo vidjeti dvoboj dva top borca u pero kategoriji Marada Gafurova i Roba Lisite. Rusu će ovo biti debi u ONE FC-u nakon što je skupio 9 profesionalnih pobjeda bez poraza od starta karijere. Posljednjih nekoliko dvoboja je odradio u M-1 Global promociji gdje je svladao prilično kvalitetna imena poput Vugara Bakhshieva, Yurija Ivleva i Leeja Morisona.

Ako govorimo o iskustvu u ONE FC-u, onda je Lisita tu definitivno u prednosti. Za sada je već dva puta nastupio u azijskoj promociji uz polovičan uspjeh. Najprije je svladao Japanca Kawanagu, a ovog ljeta je na 18. priredbi izgubio od Erica Kellyja. Ukupan profesionalni score mu se zaustavio na 14 pobjeda i 6 poraza. Bit će zanimljivo vidjeti koliko ovaj Australac može napraviti protiv vrlo potentnog Rusa.

"Co-main" event će nam ponuditi dvoboj Petara Davisa i Vaughna Donayrea. Davis je domaći Malezijac koji bi iza sebe trebao imati potporu gledateljstva, a prethodni nastupi za ovu promociju bi mu trebali donijedi dovoljno samopouzdanja. Malezijac je, naime, već veteran ONE FC-a sa šest nastupa iza sebe i odličnih pet pobjeda. Jedini poraz je ubilježio protiv Eddija Nga 2013. godine, no nakon toga se vratio pobjedničkim navikawma svladavši Mazlouma i Umara.

"The Spawn" Donarye u dvoboj ulazi s dva poraza u nizu od čega je posljednji stigao upravo u ONE FC-u. Nije teško zaključiti da bi Davis trebao biti favodit u ovom dvoboju i da lokalna publika očekuje novu pobjedu na njegovom odličnom borilačkom kontu.

U glavnom dijelu priredbe ćemo vidjeti još tri dvoboja od čega je jedan u ženskoj konkurenciji. Ann Osman i Aya Saeid Saber će odmjeriti snage u slamka kategoriji te ujedno i otvoriti "main card". Druga dva meča koja će popuniti glavni program su Ev Ting i Edward Kelly, odnosno Bashir Ahmad i Tanaphong Khunhankaew.

Izravni prijenos iz Kuala Lumpura starta već u 14:30 sati stoga ne propustiti rijetku priliku za ovako kvalitetnom priredbom u "dnevnom terminu". Petak, 17. listopad uživo na Fight Channelu!

ONE FC: Roar of Tigers

Marat Gafurov vs. Rob Lisita
Peter Davis vs. Vaughn Donayre
EV Ting vs. Edward Kelly   
Stehpen Langdown vs. Raymond Tan   
Peter Davis vs. Vaughn Donayre   
Ann Osman vs. Aya Saeid Saber 
 
Uvodne borbe:
   
Anatpong Bunrad vs.Marc Marcellinus   
Tanaphong Khunhankaew vs. Bashir Ahmad   
Dejdamrong Sor Amnuaysirichoke vs. Saiful Merican 
Mohammad Sotounzadeh vs. Hesham Hiba

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI