Dana White: Sve promocije Scotta Cokera bile su promašaj, bolje da je otvorio restoran

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.10.2018 18:46h Autor:

Dana White

Dana White kratko je komentirao način rada svog glavnog konkurenta na poslovnom polju, Scotta Cokera. I predsjednik UFC-a o čelnoj osobi Bellatora nema nimalo dobro mišljenje.

Coker je zapravo uspio doći vrlo blizu UFC-a kao predsjednik Strikeforcea, no sve je na kraju završilo tako da je ta promocija prodana upravo najvećoj konkurenciji, a neki od njihovih boraca napravili su veliki uspjeh u oktogonu. Prije svih se tu misli na Fabricia Werduma, Daniela Cormiera, Lukea Rockholda i Tyrona Woodleya, koji su dogurali do naslova prvaka, no bila su tamo još mnoga poznata imena poput Nicka Diaza, Josha Thomsona, Alistaira Overeema, Jakea Shieldsa, Jacarea Souza ili Gegarda Mousasija. White kaže kako je s takvim rosterom morao napraviti više.

“Potpuno mi je ludo pogledati koliko su oni loše odrađivali promociju. To je nevjerojatno. Ukoliko ne možeš te momke napraviti zvijezdama koje će ti nositi promociju, vjerojatno se trebaš baviti nečim drugim u životu”, riječi su UFC-ovog glavnog čovjeka.

Nakon što se Strikeforce pripojio UFC-u, Coker je kratko vremena bio njihov zaposlenik, da bi onda napustio UFC, a nakon nekog vremena postao je predsjednik Bellatora te trenutno vodi drugu najveću svjetsku MMA promociju.

White je ipak spomenuo još jednu stvar. Naime, dio Strikeforcea bila je i Ronda Rousey, jedna od osoba na kojima je UFC zapravo najviše profitirao.

“Pogledajte što su njihovi borci napravili u Strikeforceu. Oni jednostavno nisu znali raditi svoj posao, nisu dobri u tome. Kada imaš Rondu Rousey i ne možeš ju napraviti zvijezdom, onda bi možda trebao razmisliti o tome da otvoriš restoran ili nešto slično tome”, dodao je.

Zamimljivo je kako je White, dok se Ronda Rousey borila u Strikeforceu, tvrdio kako se ženske MMA borbe nikada neće održavati u UFC-u. S vremenom je omekšao po tom pitanju i to mu je s financijske strane bila jedna od najboljih odluka.

Coker trenutno pokušava parirati UFC-u, no Bellator se teško uspijeva i približiti. Proteklog vikenda održali su svoj možda i najbolji event do sada i biti će zanimljivo vidjeti kakve je on postigao brojke gledanosti. Tu će se puno toga znati o tome kakav posao Scott Coker trenutno radi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI