Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana White prihvatio izazov profesionalnog američkog nogometaša! | Fight Site

Dana White prihvatio izazov profesionalnog američkog nogometaša!

Ostale vijesti 04.04.2012 06:58h Autor:

Dana White

Poznato je da Dana White i nema previše visoko mišljenje o nogometu. Prije nekoliko dana predsjednik UFC-a je dao izjavu u kojoj praktično kaže da su nogometaši najnetalentiraniji sportaši koji uopće hodaju zemaljskom kuglom.

“Ne mogu podnijeti nogomet. To je sport za koji ti treba najmanje talenta. Postoji razlog zbog kojeg trogodišnje dijete može igrati nogomet. Dok igraju taj sport, a mreža im je toliko velika, uspiju zabiti tek dva ili tri gola u 90 minuta. To je nekome zabavno? Da li se vi šalite? Koliko netalentiran moraš biti da bi morao biti toliko neefikasan”, upitao se White u intervjuu za jedan kanadski medij.

Očito iziritiran i pogođen Whitovim izjavama, oglasio se nogometaš profesionalne američke nogometne lige (MLS) Jimmy Conrad koji je čelniku UFC-a ponudio zanimljivi izazov – nogometnu utakmicu…

“Jesi li ikada igrao nogomet Dana? Možeš li dodati loptu kao pravi suigrač, a ne kao neki lik u trećem redu tribina. Možeš li trčati punom brzinom dok ti je tvoj čuvar na leđima? Možeš li ciljati rašlje gola dok brani 2 metra visoki golman? Da, vjerojatno ne možeš”, poručio mu je najprije Conrad, a onda dodao:

“Slušaj, pošto si mi simpatičan, dat ću ti priliku da se pridružiš meni mi nekolicini mojih prijatelja u partiji nogometa. Kako vjeruješ da je to tako laka igra za koju ne treba talent, siguran sam da ćeš biti zvijezda. Osim, ako se ne bojiš? Javi mi, stvarno se veselim tvom odgovoru.”

I odgovor je stigao. Samopouzdani White je preko svog Twittera kratko poručio:

“Ja sam za prijatelju.”

Za sada nema pojedinosti o ovom zanimljivom nogometnom okršaju, no vjerujemo da će on izazvati prilično velik interes javnosti. Možda će dvojac nakon nogometne utakmice snage odmjeriti i u kavezu. Tko će tamo imati prednost?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI