Dana White kupio ‘pola’ luksuzne četvrti da bi srušio vile i proširio svoju

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.06.2017 10:07h Autor:

Dana White

UFC-ov predsjednik Dana White kupio je dobar dio luksuzne četvrti u Las Vegasu gdje je smještena njegova vila. Prema izvještaju Las Vegas Review Journala, UFC-ov šef, od listopada prošle godine kupio je tri vile koje se nalaze u blizini njegove.

Vila koju je kupio u listopadu prošle godine dosezala je cijenu od 1,8 milijuna dolara. U siječnju ove godine kupio je vilu za 2,4 milijuna dolara dok je u ožujku potrošio još dva milijuna na treću vilu. Čini se kako je Whiteov plan srušiti sve tri vile kako bi mogao proširiti svoju koju je kupio još 2006. godine. Svoju prvu kuću kupio je od Franka Fertitte za 1.95 milijuna dolara.

MMA Mania pretpostavlja kako se Dana širi zbog problema sa susjedima koji ga prijavljuju zbog prevelikih slapova na njegovim bazenima i ogromne količine snijega koju dovozi na svoje imanje tijekom Božića.

Nankon što je UFC prodan za 4 milijarde dolara prošle godine, White je kao suvlasnik zaradio oko 360 milijuna dolara. S obzirom na rečeno, zadnja investiciju Dana i neće previše osjetiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI