Dana White bijesan: Strikeforce me više ne zanima

Ostale vijesti 05.03.2012 09:18h Autor:

Strikeforce GP na početku!

Dana White je prije nekoliko tjedana izjavio da će se puno dublje posvetiti Strikeforceu i da će od te promocije napraviti uspješan posao kao i od UFC-a. No, priredba u Columbusu ga je natjerala da potpuno promijeni mišljenje i da okrene leđa Scottu Cokeru i društvu.

Razlog Whiteove ljutnje su potezi čelništva Showtime televizije koje je odbilo sve Zuffine prijedloge kada je u pitanju produkcija.

“Nikada više neću napraviti ovu grešku. UFC je ono gdje sam i gdje bih trebao biti. Skoro sam propustio prvu UFC-ovu borbu u 11 godina, a onda me je nazvao Pete Dropick dok sam bio u Japanu i rekao mi je da će neće napraviti ništa od stvari koje su bile dogovorene. Rekao sam: Tko vas jebe. Samo su tratili moje vrijeme. Neka pričaju boksačke gluposti nekome drugome”, izjavio je Dana White za MMAJunkie objašnjavajući što ga je toliko naljutilo.

“Dopuštaju da im D-liga odrađuje produkciju i to je upravo ono što sam rekao Espinozi. Da li žele da im D-nivo producent vodi firmu? Neka im bude. Ja imam svoje probleme i imam svoj posao. Pozitivna stvar je što smo mi vlasnici Strikeforce koji baš zato nikada neće biti loša organizacija. Mi smo vlasnici. Borbe će uvijek biti odlične”, dodaje White i zaključuje:

“Napravit ću što moram prema ugovoru. Obvezatan sam Showtimeu pružiti određene stvari i to je ono što ću napraviti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI