Dan Hardy objasnio zašto McGregor nije nikako smio biti u kavezu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 11.11.2017 10:28h Autor:

Dan Hardy/ Photo:Igor Mićić

Nakon što je do incidenta u Dublinu došlo zbog toga što je Conor McGregor trebao biti udaljen iz kaveza, mnogi su se pitali zašto je to tako, odnosno zašto on nije smio biti tamo. Dan Hardy je takvima dao odgovor.

McGregor je uskočio odmah po završetku borbe i krenuo je slaviti s timskim kolegom, Charliem Wardom. No, sudac Marc Goddard i jedan Bellatorov službenik su pokušali McGregora udaljiti, nakon čega je došlo do već spomenutog kaosa u kavezu, koji je kulminirao u blizini poraženog borca. Ovaj se u trenutku, još uvijek nokautiran, nije niti snašao.

Ipak, fanovi su počeli govoriti kako do toga ničega ne bi došlo da Goddard nije pokušao provoditi samovolju s ciljem da McGregora udalji od kaveza. Barem su to oni tako formulirali, usporedivši sa situacijom kada je McGregor u Belfastu također uskočio u kavez, tog puta UFC-ov, proslaviti pobjedu s drugim timskim kolegom, Artemom Lobovim. Ipak, da te situacija nisu jednake te da je sudac postupio po pravilima, potvrdio je bivši UFC borac i jedan od najcjenjenijih svjetskih analitičara, Dan Hardy.

“Kada je borac poražen prekidom, kavez se zaključava i unutra se puštaju samo doktori, da bi provjerili zdravstveno stanje borca, to je u tom trenutku jedino bitno. Situacija nije usporediva s onom u Belfastu, jer tamo nitko nije bio završen i na kraju nitko nije udario suca”, odgovorio je Hardy fanovima, koji su žestoko napali Goddarda, čak su počeli tvrditi da je on namjerno isprovocirao ovaj incident zbog vlastitih privatnih problema s McGregorom.

Hardy je također jako razočaran s McGregorom. Nije htio komentirati možebitne kazne za ovo što je napravio, nego je samo iznio svoje mišljenje o njegovom ponašanju, uz malu dozu humora, odnosno usporedbu s Mikeom Tysonom:

“Zapanjen sam kako novac tako lako zarobi čovjeka. Čak i netko tko je strašno mentalno jak će s vremenom od sebe napraviti zvijer. Sad još samo nedostaje da si kupi tigra za Božić i igra je gotova.”

Iz UFC-a, koji je ovdje zapravo u najvećim problemima, još uvijek niti glasa o onome što se dogodilo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI