Damacio Page postao Legacy FC prvak i kandidat za nokaut godine (GIF VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.10.2014 12:46h Autor:

Damacio Page

Bivši UFC-ov borac Damacio Page novi je prvak organizacije Legacy FC, a do tog je došao uistinu spektakularnim nokautom, koji će sigurno ozbiljno kandidirati za najbolji nokaut godine.

Damacio Page novi je Legacy FC prvak u muha kategoriji. Do naslova ove respektabilne organizacije došao je pobjedom nad Brianom Hallom, uistinu spektakularnim nokautom u drugoj minuti prve runde borbe. Halla je pogodio desnim swingom i to je bilo dovoljno, način pada njegovog protivnika samo je ovo sve učinio atraktivnijim.

Page je inače bivši UFC-ov borac, gdje je došao iz WEC-a, no njegova karijera u najboljoj svjetskoj organizaciji nije bila uspješna te je nakon tri poraza sreću morao potražiti drugdje. Sada je u Legacyu, no ako ovako nastavi, vrlo brzo će biti ponovno u nekoj od najjačih organizacija svijeta. 

Ono što je zanimljivo, iako se bori u muha kategorija te do sada u bantama, Page je neobično efektan za jednog lakšeg borca. Ostvario je 19 pobjeda u karijeri, a čak 18 od toga bilo je prekidom. Nikad nije nokautiran, a čak sedam poraza od ukupno devet je doživio prisiljavanjem na predaju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI