Daley traži čisti stand up protiv Pagea: Možemo u ugovor staviti klauzulu o kazni za rušenje

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.05.2017 21:38h Autor:

Paul Daley

Borba Paula Daleya i Michaela Pagea biti će idući veliki Bellatorov projekt,  a teško da prođe dan da si njih dvojica međusobno nešto ne poruče. Nakon što je Page rekao kako bi volio odraditi čistu stand up borbu, sada se javio Daley koji mu je predložio da se tako nešto stavi u ugovor.

Paul “Semtex” Daley već prije borbe protiv Rorya MacDonalda nije iz misli mogao izbaciti Michaela Pagea. Nakon što je poražen od Kanađanina, Daley se na putu do svlačionice umalo sukobio s Venomom, što na kraju ispada iskra koje je u potpunosti zapalila promociju za organiziranje njihove borbe. Prisjetio se kako je zapravo do toga došlo.

“U tim trenucima sam izlazio iz dvorane nakon što sam upravo izgubio borbu i netko mi kaže da mi Page nešto dovikuje. Zbog toga sam se okrenuo i počeo hodati prema njemu. Sve se dogodilo vrlo brzo. On kaže kako je ostao smiren, no vidjelo se da nije. Imao je ljude ispred sebe i pokušao proći kroz njih prema meni, dok su ga oni pridržavali. Sve je to iscenirao da izgleda tako. Da nije bilo tako, ja sam mogao već sada riješiti sve između nas, pa bi smo vidjeli tko tu igra igrice, a tko ne”, ispričao je događanja iz O2 Arene u Londonu.

Njihove borba će se gotovo sigurno održati kasnije ove godine, a iako su ova oba borca poznati po odličnog radu na nogama, nekako se čini da bi tamo prednost trebao imati Daley, dok se Page čini malo potkovaniji od njega u parteru. Ipak, jučer je Page izjavio kako bi volio da cijela borba protiv Daleya protekne u stand upu te da mu tamo potvrdio da je bolji borac od njega.

“Da se borimo sutra, nokautirao bih Michaela Pagea, toliko sam bolji borac od njega. Za njega ne mogu reći da je mlad, jer mu je 30, ali je vrlo neiskusan. Ja sam protiv Rorya odradio jako lošu borbu  i njega će to napuniti samopouzdanjem koje će ga koštati. Zbog toga želi što prije tu borbu, još kaže kako je on taj kojeg će se pitati. Ali ne, ja sam taj koji će reći kada je borba. Imam prije toga nekih privatnih stvari za obaviti i on će doći na red nakon toga”, dodao je.

Na kraju se dotakao i te spomenute Pageove izjave kako bi želio da cijela borba protekne u stand upu. Daley bi to pokušao staviti da postane službeno:

“Hardcore MMA fanovi ga ne vole s razlogom, jer on još uvijek nije testiran. I ja bih bio 11-0 da sam imao njegove protivnike, no ja nisam kukavica. Imam dovoljno u sebi da održim tom tipu lekciju. A ukoliko MVP stvarno želi stajati i boriti se, to možemo staviti u ugovor, odnosno klauzulu o rušenjima. Tko god krene na rušenje, ostaje bez 50% svog honorara. Pa da onda vidimo kako ćemo proći.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI