Daley se zaletio u publiku po Michaela Pagea, zaštitari razdvajali gomilu (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.05.2017 13:14h Autor:

Paul Daley

Nije dugo Paul Daley žalio zbog poraza od Rorya MacDonalda. Odmah u kavezu je prozvao Michaela Pagea, a izlaskom iz njega je odlučio pronaći svog potencijalnog idućeg protivnika i još malo “zakuhati” cijelu situaciju.

Nikada nije bilo upitno kako je Paul Daley pravi showman. Nakon što je podosta dobro odradio promociju borbe protiv MacDonalda, gdje ipak nije mogao parirati kvaliteti Kanađanina, odmah nakon poraza je krenuo po borbu koju već neko vrijeme spominje kao svoju glavnu ambiciju.

“Znam samo da je Michael Page pičkica s kojom imam posla. Vrijeme je da odradimo javno ono što imamo. Želim da ta pičkica uđe sa mnom u kavez idući put kada dođemo ovdje u Wembley Arenu. Pičkice, samo ostani ozlijeđen, jer to si ti, pičkica!”, rekao je Daley odmah u kavezu.

Nakon toga je krenuo prema svlačionici, a Page je bio odmah uz ogradu. Ne znamo kako, no odjednom su se našli vrlo blizu te je došlo do naguravanja između članova timova, pa je Daley svoj put u svlačionicu morao odraditi okolnim putem u pratnji zaštitara. Ovakve situacije su svakako ono što nabrijava fanova, a tko uostalom ne bi volio vidjeti ovu borbu dva britanska velteraša.

Page je također trebao nastupiti na jučerašnjem eventu, no nastup je morao otkazati zbog ozljede koju je na treningu doživio prije 2 tjedna. Pogledajte kako je sve to izgledalo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI