Daley ponovno žestoko odgovorio svom šefu: Scott Coker je jedan ogorčen čovjek

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.03.2018 12:45h Autor:

Paul Daley

Meč između Michaela Pagea i Paula Daleyja je jedan od onih mečeva… Fanovi ga žele, Bellator ga silno želi, oba borca tvrde je to i njihova želja. No, unatoč silnoj želji, potpisa na ugovoru i dalje nema.

U jednoj od svojih posljednjih izjava krivicu za to što se ovaj mega meč još uvijek nije realizirao, predsjednik Bellatora Scott Coker je “prebacio” na Daleyja s kojim u posljednje vrijeme često ratuje preko medija.

“To je nešto što morate pitati Paula Daleyja. On je taj koji tvrdi da se želi boriti protiv Pagea, on ga je prozvao, a onda se predomislio. Možda će se ponovno predomisliti, a mi smo tu da ga uvijek pitamo je li se predomislio. To vas uvjeravam da ćemo i dalje činiti”, izjavio je glavni čovjek Bellatora upitan što se događa s tim mega mečem te je dodao:

“Apsolutno vjerujem da je to meč koji bi se u budućnosti trebao dogoditi. I mislim da se treba dogoditi ovdje u Velikoj Britaniji.”

Pogađate, nije trebalo proći dugo vremena da Daley odgovori svom šefu. I ponovno nije pokušavao biti previše fin…

“To je Scottovo mišljenje. To je njegov pogled na stvari. On je jako ogorčen čovjek. On je sebi zamislio meč protiv Pagea u trenutku kada to njemu paše. Nisu mi niti htjeli dati meč potiv Jona Fitcha. Ja sam ih na to prisilio, neovisno o tome koliko to oni sada poriču”, izjavio je u ponedjeljak Daley za poznati MMAJunkie te je dodao:

“Tražio sam da mi u isto vrijeme daju oba ugovora. Potpisao bih oba. Već sam potpisao ovaj za Fitcha. Sada samo trebamo ispregovarati ovaj za Pagea. I to ću potpisati.”

Daley će ukrstiti rukavice s UFC veteranom Jonom Fitchom na Bellatoru 199 koji se održava 12. svibnja.

Hoće li se meč protiv Michaela Pagea uopće održati, tek je za vidjeti…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI