Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Daley opet pobijedio: Treba li mu UFC dati još jednu šansu? | Fight Site

Daley opet pobijedio: Treba li mu UFC dati još jednu šansu?

Ostale vijesti 22.10.2011 07:16h Autor:

Paul Daley

U godinu i pol dana od kada je dobio otkaz u UFC-u zbog udaranja nakon sudačkog zvona Josha Koschecka, Paul Daley je odradio čak osam dvoboja.

Uz samo dva poraza (Tyrone Woodley i Nick Diaz) Britanac je ostvario šest vrlo vrijednih pobjeda; posljednju jučer u Kanadi na Ringside MMA 12 priredbi gdje je u meču večeri svladao Luigija Fioravantija jednoglasnom odlukom sudaca.

“Mislim da sam zadovoljio u svim borbama i da konstantno napredujem od kada sam otišao iz UFC-a. Sasvim je vidljivo da sam sve bolji, a vjerujem da će se napredak nastaviti i u budućnosti. Bilo bi sjajno da se opet natječem na najvećoj pozornici. Postoji velika razlika između Semtexa koji je zabrljao u dvoboju protiv Koschecka i Semtexa koji se danas natječe”, gotovo da je zavapio Daley nakon nove pobjede. Očito je da Britanac sada gotovo moli Danu Whitea da preispita svoju odluku i možda ga vrati u svoju promociju.

“Kako kažu, sada je loptica na strani UFC-a, a ja sam otvoren za bilo kakav razgovor o povratku u oktogon. Spreman sam s bilo kim razgovarati o situaciju. Uvijek sam bio otvoren i glasno sam rekao sve što mislim o cijeloj situaciji s UFC-u. Razvio sam se kao borac, ali i kao osoba. Sjest ćemo i siguran sam da se možemo sve dogovoriti”, dodaje Daley i zaključuje:

“Imam mnogo fanova, ne samo na Otoku, nego i u cijelom svijetu. Mnogi bi me voljeli vidjeti u UFC-u. Ja sam također zainteresiran odraditi te dvoboje. Samo me sada netko iz vrha UFC-a treba ponovno vratiti u kavez kako bi se ti mečevi i dogodili.”

Podsjećamo, čelni čovjek UFC-a, Dana White, nekoliko puta je javno ponovio da Daley nikada više nogom neće stupiti u UFC-ov kavez pa makar postao najbolji borac u velter kategoriji na svijetu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI