Džakić “objasnio” pljuvanje i optužio Džebića za upotrebu steroida!

Ostale vijesti 26.12.2011 09:11h Autor:

Džakić VS Džebić

Borilačku priredbu Tesla FC obilježio je divljački ispad srpskog borca Dušana Džakića. Nakon što je ugušio Ivicu Džebića, Džakić je demonstrirao vulgarne gestikulacije i pljuvanje prema svog protivniku koji se još uvijek oporavljao na parteru.

U razgovoru za Profightstore, Džakić je pokušao objasniti uzroke ponašanja koje nikako ne pripada sportu.

“Ivicu ne volim, za razliku od Truhana ili Truščeka koji su odmjereni u svojim izjavama i za razliku od njega pravi borci. I njegov brat je pravi borac, šuti i tuče se, skidam mu kapu. Ivica tu nešto glumi kao odličnog borca, a tko je on? Sve pobjede su mu protiv nekih neznalica.”, izjavio je Džakić dodavši:

“Da je skroman i da je prvo nešto napravio u sportu prije nego što počne svašta pričati, ne bih se onako ponio. Jednostavno me nervirao, ali sam možda i ja malo pretjerao. Izvinio sam se publici jer mi je žao što su to vidjela i mala djeca, ali njega mi nije žao. Znam da je za ovaj meč bio pod dopingom, uzima kemiju kako bi nekog povrijedio u kavezu, je li to sportski? Možemo onda svi na steroide, pa da vidimo tko je najjači.”

Džakić nije htio potkrijepiti svoje optužbe u oporabi steroida…

“Neke stvari ne namjeravam otkriti nikome, ja samo kažem kako jest. Ne volim ga, ima taj neki odvratni stav. Sat vremena prije meča došao sam ga pozdraviti, a on je pružio ruku onako nezainteresirano, u stilu kao prebit će me kao mačku.”

Srpski je borac u međuvremenu dobio otkaz u Tesla FC promociji pa će imati dodatno vremena promisliti o svojim nesportskim potezima koji su ga i koštali ovakvog poniženja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI