Dada 5000 objavio sliku s bolničke intenzivne njege (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.04.2016 21:59h Autor:

Dhafir “Dada 5000” Harris

Dada 5000 objavio je fotografiju uslikanu na intenzivnoj njezi, gdje se nalazio nakon borbe protiv Kimbo Slicea, koja ga je umalo koštala života.

Ovaj borac, pravog imena Dhafir Harris, nedavno je izjavio kako je tijekom borbe imao dva infarkta te da je kasnije doživio i zatajanje bubrega. A koliko je situacija bila ozbiljna, dokazuje fotografija koju je objavio na svom Instagram profilu.

Ona je uslikana na odjelu intenzivne njege, a u komentaru ispod je Dada zahvalio Bogu te je izjavio kako se njega ne može lako ubiti. Štoviše, budući da se u potpunosti oporavio, nedavno je izjavio kako je spreman ponovno odraditi borbu. Jedino je pitanje tko bi mu, nakon onog što se dogodilo ovog puta, tu borbu dao. Sigurno nema organizacije koja je spremna na rizik da im borac premine u njihovom ringu ili kavezu.

38-godišnji Harris inače se proslavio kao tjelohranitelj i prijatelj Kimbo Slice, u trenucima njegove najveće slave, no s vremenom su se posvađali, što je na kraju i rezultiralo borbu u Bellatorovom kavezu prije nešto više od dva mjeseca. Na kraju je umalo završilo kobno, nakon što se dokazalo da Harris fizički nije spreman biti ozbiljan MMA borac.

DADA5OOO Back from the Dead!!! From Kidney failure 2 Heart attacks and Coded twice Back 2 Back! Homie my God is real. To beat me you got to cheat me!!…..Critics, Haters are free to think and say what they want But the truth is we Broke Records World Wide on National Tv And Sold that Arena out from the Back to the Front. ..But what goes on in the Dark Shall Always Come to the Light..( And What's Obvious don't need to be Explained I'm a Worrior) And im Hard to KILL!!! Even harder to Scare!!! Those out there Know who and what I'm talking about. I'm Still ALIVE!!! #Mitches And I give all the phrase and Glory to GOD!! And No weapon formed against me shall prosper and at the end of the day. I AM A TRUE AND LIVING WALKING TESTIMONY!!!!!!!!!! #Amen. #BacktoWorkBybDawgFightIsUpNxt #DatPart#yougottaloveit #fightLife #worldwide #gohard#BYB #DAWG #ManWithTheRedMohawk#Emmy #ImDopeInRealLife#HouseHoldName #OnDeck #TheBigFist #Perrine#God

A photo posted by @therealdada5000 on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI