Dada 5000: Imao sam dva infarkta u meču s Kimbom

Ostale vijesti 07.04.2016 09:52h Autor:

Dhafir “Dada 5000” Harris

Bellator 149 ponudio je borbu u kojoj su se na suprotnim stranama našli Kimbo Slice i Dada 5000. Nažalost, u tom meču gledatelji nisu mogli vidjeti kvalitetnu borbu, a nakon dvoboja Dada 5000 završio je u bolnici te mu je život bio u opasnosti.

Dhafir Harris, poznatiji kao Dada 5000, tijekom treće runde je pokleknuo bez da je primio ozbiljniji udarac, a sudac John McCarthy prekino je meč. Dada 5000 je na nosilima odvezen u bolnicu, a informacije su govorile da je došlo do zastoja srca te je morao biti priključen na uređaj za održavanje na životu. Jedno vrijeme bio je u kritičnoj situaciji, ali se ona stabilizilara. Osim problema sa srcem došlo je i do zatajenja bubrega. Pretpostavlja se kako je do svega došlo zbog toga što je Harris uoči borbe morao skinuti čak 25 kilograma.

Dva mjeseca kasnije oglasio se i Dada 5000 te je rekao da je imao čak dva infarkta.

“Imao sam zatajenje bubrega tijekom meča, ali i dva infarkta te sam gotovo umro tijekom borbe. Trenirao sam vrlo jako za tu borbu i bio sam u odličnoj formi. No, onima koji me znaju bilo je jasno da nešto nije u redu kad su me pogledali u oči prilikom ulaska u ring. U potpunosti ću se oporaviti i vratit ću se veći, brži i snažniji,” napisao je Dada 5000 na Instagramu.

Njegov protivnik u toj borbi Kimbo Slice pao je nakon borbe na doping testu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI