Dada 5000 bio u životnoj opasnosti nakon borbe protiv Kimbo Slicea

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.02.2016 10:45h Autor:

Dhafir “Dada 5000” Harris

Umalo je kobno završio Bellatorov eksperiment s borbom Kimbo Slicea i Dhafira “Dada 5000” Harrisa, nakon što je poražen borac završio u bolnici s kardijalnim zastojem te je jedno vrijeme bio u životnoj opasnosti.

Borba Slicea i Harrisa je zapravo bila vrlo loša, a oba borca su imali snage za možda dvije minute kvalitetne borbe. Ostatak je izgledao jako loše, gdje su se oba borca jedva imali snage kretati, a kamoli ozbiljno pogoditi protivnika. Sve je tako završilo početkom treće runde, kad je Harris poklekao, bez i da je primio spomena vrijedan udarac. Sudac John McCarthy tad je prekinuo borbu.

Već u kavezu nije bilo lako vratiti Harrisa u normalu, a isti je napustio na nosilima te je otpremljen u bolnicu. No, drama je onda tek započela, pošto je Harris tamo doživio zastoj srca te je morao biti priključen na uređaj za održavanje na životu. Jedno vrijeme bio je u kritičnoj situaciji, da bi se tijekom noći situacija stabilizirala. Osim spomenutog kardijalnog zastoja, Harris je doživio i defidraciju te zatajenje bubrega.

Pretpostavlja se kako je do takvog lošeg zdravstvenog stanja došlo zbog toga što je Harris za borbu bio prisiljen skinuti čak 25 kilograma, što je na kraju uspio te je na vagu stao s maksimalno dozvoljenih 120. No, najveću odgovornost za ovo drži Bellator, koji je uopće išao organizirati ovu borbu. Ako ovako nastave, pitanje je vremena kad će doći do neke kobne situacije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI