Dada 5000: Bio sam proglašen mrtvim

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.04.2016 11:18h Autor:

Dhafir “Dada 5000” Harris

Prošla su gotovo dva mjeseca od Bellatora 149 kad je zbog zatajenja bubrega i srčanih udara tijekom meča Dhafir Harris, poznat kao Dada 5000, završio u bolnici. No, unatoč svemu ovaj se borac namjerava vratiti borbama.

Dhafir Harris srušio se na Ballatoru 149 tijekom meča s Kimbom Sliceom te je prebačen u bolnicu, a kasnije je objavljeno kako je došlo do zatajenja bubrega te srčanih udara. Ovih je dana Dada 5000 progovorio o tim trenucima, ali i budućim planovima.

“Bio sam mrtav. Znate, kada govorimo o tome da tvoj duh napušta tijelo i vidite neku svjetlost, ali još nije tvoje vrijeme za odlazak i zapravo se vratite. U takvoj sam situaciji bio zato jer sam proglašen mrtvim, a oni su neprekidno radili i radili te me vratili. Nekoliko sam minuta bio mrtav.”, izjavio je Harris.

“Kad sam pao tijekom borbe Kimbo Slice me nije niti dodirnuo. Kimbo me u toj borbi nije pobijedio već me je pobijedilo moje tijelo. Imao sam srčani udar. Kad sam pao to je bio početak. Srce je mišić i kad vam otkažu bubrezi onda je srce sljedeće na redu. Kad mi je srce stalo ničega se više ne sjećam sve do trenutka kad su mi u bolnici rekli da sam imao dva srčana udara. Sve to piše i na papiru u otpusnom pismu. Mogu samo zahvaliti Bogu da sam još uvijek ovdje jer ima puno onih koji nisu prošli to što sam ja prošao pa sada više nisu među živima.”

Bez obizra na to što je prošao Dada 5000 namjerava se vratiti borbama.

“Naravno da se i dalje mislim boriti. Mislim da još imam nedovršenog posla u Bellatoru i želim to završiti u 2017. godini kad se potupno opravim.”, izjavio je Dada 5000.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI