“Cyborg”: Više nemam namjeru naganjati Rousey

Ostale vijesti 17.12.2015 13:55h Autor:

Ronda Rousey i Cristiane Cyborg Justino

Dugo se pričalo o najvećoj borbi u povijesti ženskog MMA-a, onoj između Ronde Rousey i Cristiane Justino, poznatije kao “Cyborg”, no šokantna pobjeda Holly Holm na UFC-u 193 ubrzo je ugasila “hype” koji se stvarao oko te borbe. Unatoč tome, “Cyborg” i dalje želi taj meč te je nešto više o njemu rekla ovih dana za Yahoo Sports.

“Želim li se još uvijek boriti s Rondom? Naravno, ali ako ona želi biti najbolja onda mora pobijediti najbolje, a to sam ja, a ne moja potrošena verzija kojoj se ona nada tjerajući me na borbu u bantam kategoriji. Nadam se da će do te borbe doći, ponajviše zbog fanova, ali ako je ona bježala od mene prije ovog poraza, zamislite kako će brzo pobjeći sada, a ja je više nemam namjeru naganjati”, izjavila je Justino.

Kako stvari stoje, teško ćemo u bliskoj budućnosti gledati okršaj ovih borkinja. Rousey trenutno kao prioritet ima snimanje filmova, a zatim najvjerojatnije slijedi revanš s Holm, koji bi se prema najavama UFC-ovih čelnika mogao dogoditi u srpnju iduće godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI