Cyborg slavila nokautom u prvoj rundi, Namajunas iznenadila letećom polugom!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.04.2013 09:30h Autor:

Cris Santos

Invicta FC nakon što je najavila održavanje samo ženskih MMA mečeva nije dobila najbolje prognoze za svoju budućnost, no čelnica organizacije Shannon Knappp nije se obazirala ne pesimiste i u subotu navečer po lokalnom vremenu potvrdila je da u svijetu definitivno postoji prostora za kvalitetnu žensku MMA promociju.

Najviše pažnje medija privukao je novi nastup Cris "Cyborg" Santos koja se nije uspjela dogovoriti oko ugovora s UFC-om zbog problema sa skidanjem kilaže, a da joj zaista malo tko može parirati u svijetu potvrđeno je i sinoć.

Cyborg je posljednji meč odradila još krajem 2011. godine te je nakon toga suspendirana zbog dopinga, a svoj tempo nametnula je od samog početak borbe i njezina protivnica Fiona Muxlow zaista ovog puta nije imala šanse.

Iako je nastupila u uvodnim mečevima, mnogo je pažnje privukla i Rose Namajunas, djevojka UFC-ovog borca Pat Barryja. No, pažnju je zaslužila sjajnim nastupom koji je trajao svega 12 sekundi. Rose je i dalje neporažena, a ovog puta pobjedu je odnijela zahvaljujući letećoj poluzi na ruci!

Spomenimo da je u glavnoj borbi večeri Michelle Waterson postala nova prvakinja u atom kategoriji, a p prva prvakinja u muha kategoriji postala je Barb Honchak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI