Cyborg se boji Ronde i zbog toga “bježi” iz Strikeforcea?

Ostale vijesti 20.08.2012 09:25h Autor:

Cristiane Cyborg Santos

Cristiane "Cyborg" Santos najavila je ovog tjedna da postoji velika mogućnost da napusti Strikeforce zato što više ne postoji njezina kategorija, iako to nije točno. Je li pravi razlog bijeg od mogućeg okršaja protiv Ronde Rousey?

Ženski MMA proteklih je desetak dana u samom središtu pažnje. Sjajna Ronda Rousey proteklog je vikenda stigla do svoje nove pobjede nastavivši tradiciju slavlja polugom na ruci, a mnogi bi vrlo rado htjeli vidjeti njezin okršaj protiv trenutno zbog dopinga suspendirane Cristiane "Cyborg" Santos.
 
Problem je kilaža, Cyborg u kavez obično ulazi s gotovo pet kilograma više nego li je to slučaj s Rondom, no vjerojatno bi prije ili kasnije u Strikeforceu uspjeli stići do nekakvog kompromisa kako bi se njihov okršaj realizirao.
 
Sada je ipak upitno hoćemo li ikad gledati njihov dvoboj s obzirom na to da je Cyborg najavila vrlo vjerojatan odlazak iz Strikeforcea, a karijeru bi mogla nastaviti u ženskoj MMA organizaciji Invicta FC.
 
Kao razlog odlaska Cyborg je spomenula da je problem što više nema njezine kategorije do 66 kilograma, što je ubrzo demantirao čelnik čovjek organizacije Scott Coker. "Sigurno je krivo informirana. Ne razumijem zašto bi rekla takvo nešto kad smo proteklog vikenda upravo imali žensku borbu u toj kategoriji", rekao je Coker.
 
Je li zapravo pravi razlog odlaska iz Strikeforcea elegantni način da izbjegne moguću borbu s Rondom ne znamo, no mnogi MMA fanovi vjeruju da je upravo to potaknulo Cyborg na razmišljanje o promjeni organizacije.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI