“Cyborg neka bude spremna na testiranje svaki dan ako želi protiv Ronde!”

Ostale vijesti 21.08.2012 11:12h Autor:

Ronda Rousey

Menadžer Ronde Rousey odlučio je glasno i jasno postaviti određene uvjete ukoliko Strikeforce želi organizirati meč između njegove borkinje i Cyborg Santos, a glavna stavka je doping test.

Cyborg Santos moći će se vratiti u kavez tek u siječnju iduće godine kada joj ističe trenutna suspenzija zbog dopinga, a mnogi se nadaju da bi što prije mogla biti održana borba između nje i aktualne prvakinje Strikeforcea Ronde Rousey, koja je proteklog vikenda obranila svoj pojas u meču protiv Sarah Kaufman.

No, Coker će imati mnogo problema prilikom ugovaranja te borbe. Pod pretpostavkom da uspije dogovoriti obje borkinje da se nađu u istoj kategoriji, Rondin menadžer je već najavio i neke dodatne uvjete, a radi se o doping testovima.

"Vjerujem da Cyborg nije samo jednom koristila steroide, već da je samo taj jedan put bila uhvaćena. Nisam bio iznenađena. Ljudi su nagađali da je Cyborg na steroidima, a zatim se to i potvrdilo. Nisam doktor, ali uzimanje steroida trajno izmjenjuje sportaša i nakon prestanka njegova uzimanja. To ugrožava i ostale natjecatelje, jer ipak uzima muški hormon", smatra Harvey.

"Neću potpisati ugovor o borbi sve dok ne pristane na nasumična testiranja tijekom priprema. Cyborg neka bude spremna na testiranja od dana kad je meč dogovoren, pa sve do dana kad se meč bude održavao. Ukoliko na to ne pristanu, mi nećemo prihvatiti borbu protiv Cyborg", rekao je Rondin menadžer.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI