"Cyborg" izazvala Belgijku koja je rekla da izgleda kao muškarac: "Nisam prvakinja zbog izgleda"

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.10.2015 20:49h Autor:

Twitter

Cris "Cyborg" Justino pokazala je da nema puno razumijevanja za šale na svoj račun, pa je preko Twittera na borbu izazvala Cindy Dandois, koja je u jednom intervjuu prokomentirala njen izgled.

"Battlecat" Dandois je Invictina borkinja pero kategorije s omjerom 6-2, a za "Cyborg" je rekla:

"Zaista izgleda kao muškarac, i udara kao muško. Nema ni grudi, ima hrpu mišića i ruke jače od svog supruga. Nitko to ne može osporiti, samo mene nije strah to reći. To ne znači da je ne poštujem, ali to je istina. Znam da je snažna, ona je trenutno broj jedan u ovom sportu, bio bi izazov boriti se s njom jednog dana. Ako dobijem priliku, s trenerima bih razvila dobru strategiju i plan, a ostavila bih posao na neko vrijeme da se više posvetim teretani, znam da bi mi to bilo potrebno", poručila je Dandois.

Justino je vidjela njen komentar na internetu i odmah joj je odgovorila na Twitteru:

"Ne moraš biti internet nasilnik Cindy Dandois. Nisam postala prvakinja zbog izgleda nego zbog udaraca. Bilo bi mi zadovoljstvo dovesti jednog internet trola u Invicta kavez na lekciju iz zlatnog pravila".

Kad se već pokrenula priča o mogućem okršaju, oglasila se Belgijka odgovorivši "Cyborg" na njen komentar.

"Eto što se dogodi kad ljudi okrenu moje riječi i ne razumiju moj engleski, Cris. To je stari intervju iz 2010. Divim ti se", napisala je Dandois i nastavila braniti "Cyborg" na internetu te ponovila koliko ju cijeni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI