Curran i Straus u ožujku po treći put

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.01.2014 12:36h Autor:

Pat Curran i Daniel Straus

Trenutni prvak Daniel Straus i donedavni Pat Curran susresti će se po treći put da bi došli do konačne odluke tko je najbolji borac Bellatorove perolake kategorije. Borba će se održati 14. ožujka, a osim njihove borbe, najavljena su i još dva zanimljiva dvoboja za isti event.

Jedan od najboljih Bellatorovih boraca uopće, Pat Curran, pokušati će vratiti svoj pojas prvaka nakon što je u posljednjem nastupu poražen od Daniela Strausa. Bila je to jedna teška bitka kroz pet rundi, u kojima je Straus uspio nathrvati Currana i uvjerljivo doći do naslova prvaka. No, čelnici Bellatora ispunili su želju navijačima i ova dva borca susresti će se po treći put, a većina će ih biti na Curranovoj strani jer smatraju da je Straus do naslova došao jednim izuzetno dosadnim i neatraktivnih načinom borbe.

Ovo će zapravo biti treći susret ova dva borca, budući da su se sastali i 2009. godine kada su obojica bili na počecima svojih karijera, a tada je slavio Curran nokautom u drugoj rundi. Curran inače u dosadašnjoj karijeri ima 19 pobjeda i pet poraza, dok njegov protiv ima 22 pobjede i četiri poraza, ali u nemilost fanova došao je time što je čak 14 pobjeda ostvario sudačkom odlukom.

Osim ove borbe, Bellator je odmah najavio još dvije za isti event. Tako će svoj drugi nastup u Bellatoru upisati bivši Strikeforceov i UFC-ov borac Nah-Shon Burrell, a protivnik mu je problematični War Machine. Joe Riggs se također vrača u Bellatorov kavez. Protivnik ovom veteranu slobodne borbe biti će vrlo opasni Sam Oropeza. Također je najavljeno da će se na ovom događaju održati i prvo kolo Bellatorovog velter turnira, no njegov će ždrijeb tek biti objavljen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI