Cruickshank debitirao u Rizinu brutalnim nokautom (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.04.2016 11:27h Autor:

Daron Cruickshank

Novi imidž je tu, ali brutalnost i atraktivnost je ostala. Daron Cruickshank u Rizinu se predstavio onako kako najbolje zna, savršenom kickboks tehnikom i pobjedom brutalnim nokautom.

Detroit Superstar je Sinjiu Sasaki priredio sustavno stand up prebijanje, gdje smo mogli vidjeti razne tehnike u savršenom izvođenju, pa je tako Japanac primio kružni udarac u lice, koljeno u bradu te još mnoštvo različitih uspješnih tehnika, izvedenih od strane američkog borca, koji se japanskoj publici odlučio predstaviti u brkatom izdanju.

Borbu u Nagoyi Cruickshank ipak nije završio nožnim tehnikama, nego sa dva desna krošea. Prvi je Japanca uzdrmao, a drugim poslao na pod te je sudac prekinuo borbu prije nego je američki borac stigao napraviti veću štetu na protivniku, koji mu realno nije mogao parirati od prve sekunde borbe.

Uostalom, stand up vrijednosti Darona Cruickshanka nikad nisu bile upitne, no pitanje je koliko radi na parteru, a upravo je to ono što ga je izvelo iz UFC-a te što će mu biti potrebno da bi se tamo vratio. Pogledajte borbu protiv Sasakija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI