Cro Cop: Vjerujem da je Sefo u dobroj formi. Trebat će mu!

Ostale vijesti 07.03.2012 14:56h Autor:

Ray Sefo i Mirko Filipović (photo: Goran Kovačević)

U Sheratonu je održana posljednja press konferencija uoči borilačkog spektakla Cro Cop Final Fight. Pred novinarima su se pojavile najveće zvijezde.

Sudionici glavne borbe večeri Mirko Filipović i Ray Sefo imaju slična razmišljanja o meču – obojica su uvjereni da neće otići do kraja.

“Za mene je ovo velika prilika. Obojica smo se borili u prvoj ligi stand up boraca i nikad se nismo sreli u ringu. Bez sumnje, Mirko ima fantastičnu reputaciju, ne samo kao kick bokser, već i kao MMA borac. Za mene ovo je bila prilika boriti se s velikim borcem. Svi znaju moj način borbe. ne vidim da će ovaj meč otići do kraja, a uz to cijeli fight card je fantastičan” rekao je Sefo.

Na konferenciji za medije nazočio je i It’s Showtimeov svjetski prvak Daniel Ghita. Jučer je objavljeno da je Rumunj potpisao ugovor s novom K-1 organizacijom, što je i sam Ghita potvrdio. Na pitanje  želi li nastupiti za novi K-1 Ray Sefo je jasno odgovorio.

“Dužni si mi više od milijun dolara i dok ne vidim svoj novac ne pada mi napamet da za njih nastupim. Money talks, b.s. walks”.

Sefo je trener u Xtreme Coutureu u Las Vegasu i mogli smo ga vidjeti proteklog vikenda u kutu Martina Kampmanna u meču s Thiagom Alvesom na UFC-ovoj priredbi u Sydneyu.  Kaže da je u odličnoj formi.

“Živim u dvorani šest dana tjedno. Treniram dvaput dnevno, tako da da, u sjajnoj sam formi. Čast je boriti se s Mirkom, on je prava legenda i takva prilika se ne propušta.

Osjećam puno ljubavi prema Hrvatima, jer od Hrvata koje sam sretao uvijek sam dobivao samo poštovanje i ljubav” završio je Sefo.

Cro Cop također je uzbuđen zbog ulaska u ring sa Sefom i nastupom pred domaćom publikom.

“Posebno sam uzbuđen uoči ovog meča. Prvi put otkako sam se etablirao kao borac prve kategorije borim se pred domaćom publikom i to protiv Raya Sefa, jedinog čovjeka iz zlatnih K-1 vremena s kojima se nikad nisam susreo. Nikad nas ždrijeb ili sudbina nisu spojili. Vjerujem da je u dobroj formi, trebat će mu, jer ja sam u odličnoj formi. Uspješno sam se oporavio od svih ozljeda i ne mogu dočekati subotu.”

Na pressici je bio i najpoznatiji glas ringa Michael Buffer kojega je došao pozdraviti njegov prijatelj Željko Mavrović. Buffer je pohvalio produkciju priredbe i izrazio zadovoljstvo što će najaviti okršaj dvaju istinskih velikana.

Ray Sefo i Mirko Filipović na kraju konferencije sjetili su se preminulog velikana Mikea Bernarda i rekli kako će meč posvetiti njemu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI