Cro Cop: Već sada imam ponude za borbe u svibnju, srpnju i rujnu!

Ostale vijesti 20.03.2012 10:02h Autor:

Photo by Goran Kovačević

Osim o svom Facebook profilu, Mirko Filipović je u razgovoru za ugledni Fighters Only magazin progovorio i o planovima za nastavak karijere.

Baš kao i u izjavio odmah nakon Final Fighta, Cro Cop je otvoren za ponude iz kick boksing i MMA svijeta. No, ovaj put Mirko je ipak “ostao malo zakopčan” i nije želio otkivati detalje.

“Razgovaram o K-1 nastupu. Ne želim reći previše, no zainteresiran sam. Najvažnije mi je zdravlje, a sada se osjećam savršeno. Trebalo mi je bolje zdravlje i trebala mi je pobjeda protiv Sefa da bih se izvukao iz tog nekog lošeg raspoloženja. Kao da sam bio uklet, no sada je sve iza mene”, objašnjava borilačka legenda.

“Uživam u životu, bio sam vrlo depresivan nakon posljednje UFC borbe. Ako vas zdravlje ne služi, onda vam je i mentalno raspoloženje na niskoj razini jer ne možete trenirati i osjećate se loše. To je frustrirajuće. Sada se osjećam jako dobro.”

Kada ćemo Cro Copa gledati ponovno u akciji?

“Ne znam. Dosta mi je pričati o istoj stvari. Svaka borba može biti moja zadnja, a možda još odradim 15 mečeva. Najveća prijetnja su ozljede koje su sastavni dio ovog sporta. Mogu se dogoditi na pripremama, sparinzima ili meču. Ima tu mnogo faktora. Ne želim govoriti koliko ću se još boriti. Sve ćete biti informirani na vrijeme”, otkriva Filipović.

MMA ili K-1?

“Trenutačno imam ponuda na obje strane i pažljivo razmišljam o tome što napraviti. Ovih dana se odmaram, a u ponedjeljak ću ponovno krenuti s treninzima. Treba pričekati i vidjeti. Ne želim špekulirati o budućnosti jer niti sam ne znam što će se sljedeće dogoditi. Trenutačno već imam ponude za borbe u svibnju, srpnju i rujnu. Treba odlučiti koje prihvatiti. Radi se o K-1 ponudama, no imam i ponude za dvoboje u slobodnoj borbi. Pričekajte malo i sve ćete saznati”, zagonetno odgovara Cro Cop.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI