Cro Cop ugostio u svojoj dvorani mladu hrvatsku MMA nadu

Ostale vijesti 22.01.2012 10:44h Autor:

Aleksandar Rakas i Mirko Filipović

Mirko Filipović posljednjih se dana opet našao u centru pažnje nakon što je postalo poznato da se u Areni Zagreb 10. ožujka bori protiv legendarnog Ray Sefa, no iako je s pripremama već započeo, to ne znači da nije spreman malo svog vremena odvojiti i za svoje mlađe kolege kako bi im prenio dijelić svojeg znanja.

Ovog tjedna je tako u svojoj dvorani ugostio mladu hrvatsku MMA nadu Aleksandra Rakasa, a njegov otac Predrag je otkrio da je Aleksandar o ovom susretu sanjao još od svoje desete godine i sad je napokon upoznao svog najvećeg uzora.

“Mirko je čovjek legenda, i kao borac i kao čovjek. Njegova jednostavnost, smisao za humor prije treninga, ali i disciplina koja zavlada nakon početka treninga je nešto nevjerojatno”, rekao nam je Rakas, budući borac OFC-a.

“Na njegovom treningu naučio sam puno toga i neke od tih stvari mnogo će mi značiti u nastavku karijere. Pričali smo o svim mogućim segmentima MMA borbe te me je savjetovao kako bi trebale izgledati pripreme borca za meč.”

“Drago mi je što sam vidio da mu se ruka dobro oporavlja i što je maksimalno spreman za treninge, a to je dokazao. Nadam se još kojem susretu s njim, jer je mnogima upravo taj čovjek uzor i ikona borilačkog sporta. Mnoge od nas upravo je on potaknuo na bavljenje borilačkim sportovima”, zaključio je Rakas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI