“Cro Cop treba objesiti rukavice o klin, ali tek nakon oproštajne borbe!”

Ostale vijesti 08.11.2011 10:03h Autor:

Mirko Filipović

Otprilike 500 glasova ubilježila je posljednja anketa Fight Sitea u kojoj smo vas pitali “Treba li Cro Cop objesiti rukavice o klin?” Za razliku od prijašnjih sličnih ispitivanja javnog mnijenja kada je obično veliku ulogu imala i nostalgija, ovaj put je većina ipak za konačni oproštaj hrvatske borilačke legende.

Od četiri ponuđena odgovora, najmanje glasova dobio je onaj “Ne, Mirko je još uvijek konkurentan.” Samo 12 posto glasača nakon tri uzastopna poraza prekidom smatra da Cro Cop i dalje može uopće konkurentno nastupati u ozbiljnoj MMA konkurenciji.

Dva posto više, odnosno 14 posto, je izabralo opciju “Filipović bi još uvijek mogao nastupati u lakšoj konkurenciji (Japan, itd…). S obzirom da je Cro Cop u posljednjem intervjuu za Gol.hr izjavio kako je i to opcija kroz neki vremenski period, postoji vjerojatnost da ćemo nekadašnjeg Pride GP prvaka možda u budućnosti opet gledati u Zemlji Izlazećeg sunca.

Respektabilan broj glasova zaradio je odgovor “Cro Cop bi trebao odraditi barem oproštajni meč u Hrvatskoj”. Čak 28 posto glasača odlučilo se za ovu opciju što jasno pokazuje kako Mirko i dalje ima mnogo fanova koji ga poštuju i žele se na dostojan način oprostiti od njega.

Realnost je ipak u ovih gotovo 50 post (46%) koji smatraju da su “svi ovi porazi pokazali kako je Cro Cop spreman za mirovinu”.

Zahvaljujemo svima na glasovima i pozivamo vas da sudjelujete u našoj idućoj anketi!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI