Cro Cop protiv Nelsona na Bellatoru u veljači!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.12.2018 09:57h Autor:

Cro Cop vs. Roy Nelson

Mirko Filipović ipak će dobiti priliku za revanš koji najviše želi. Bellator mu je još jednom ugovorio borbu protiv Roya Nelsona, a Cro Cop i Big Country u kavez će ući 16. veljače.

Za sada nije poznato previše informacija, osim samog datuma i mjesta održavanja, što bi bio Uncasville u saveznoj državi Connecticut. Event još uvijek nema niti svoj službeni broj, ali pretpostavlja se kako će to biti Bellator 216, a znamo kako bi se tog dana trebala održati i velika borba između Michaela Pagea i Paula Daleya. Za očekivati je da bi ipak Cro Cop i Nelson trebali biti glavna borba, kao što je to bio plan i s ugovorenom Bellator 200 borbom, koja je zbog ozljeda Filipovića ipak bila otkazana.

Ekipi iz druge najveće svjetske promocije se priča o revanšu ova dva borca dovoljno sviđa, tako da su odlučili iskoristiti situaciju u kojoj se Filipović posljednjeg dana godine neće boriti u Japanu, da bi mu ponudili borbu za koju su znali da ju neće odbiti. Poraz protiv Nelsona, koji je doživio 2011. godine na UFC 137 eventu, jedan je od onih koje hrvatski borac teško može probaviti. Više puta je rekao kako je tu borbu nastupio ozlijeđen te da ima potrebu, prije svega sebi samom, dokazati kako je bolji borac od Roya Nelsona, odnosno kako je taj poraz bio splet okolnosti. Nakon svibanjske ozljede bio je užasno utučen, misleći da je možda ostao bez te prilike, no Bellator mu je ipak odlučio dati još jednu priliku

Filipović je trenutno unutar niza od devet pobjeda, gdje mu posljednji poraz dolazi iz 2013. godine, kada ga je savladao Aleksei Oleinik. Nelson je svoju zadnju borbu imao u listopadu, kada ga je nokautirao Sergey Kharitonov. Bio mu je to treći poraz u posljednje četiri borbe, ali i tek treći poraz nokautom u karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI