Cro Cop nokautirao Jorgea!

Ostale vijesti 27.05.2012 21:34h Autor:

Mirko Filipović (Cro Cop)

Mirko Filipović je ubilježio i drugu pobjedu u nizu od povratka u kick boksing ringove. Nakon slavlja protiv Sefa u Zagrebu, Cro Cop je večeras slavio i u Madridu protiv domaćeg borca Lorena Javiera Jorgea na povratničkom eventu ugledne K-1 promocije.

Poslije dominacije tijekom prve i druge runde, Filipović je dvoboj okončao nešto prije odlaska na drugi odmor. Iako se nakon prvog brojanja Jorge uspio oporaviti i dići na noge, druga ubojita serija aperkat – kroše, bila je kobna i Španjolac se više nije dizao.

U Madridu smo nakon dugo vremena vidjeli mnogo dobrih nožnih tehnika slavnog hrvatskog borca. Valja posebno istaknuti nekoliko točnih i snažnih middle kickova koji su već na startu meča presijekli Jorgea. Iako je u dva navrata pokušavao plasirati svoj zaštitni znak, udarac nogom u glavu, Španjolac je svaki put uspio blokirati Filipovićeve pokušaje.

Sve u svemu možemo biti zadovoljni onime što smo vidjeli od Cro Copa. Prilično rutinirana i sigurna predstava omogućila je hrvatskom borcu lagano zagrijavanje za sljedeće nastupe s velikim rukavicama. U meču protiv Jorgea je prošao gotovo neokrznut s ozbirom da u gotovo dvije runde nije praktički primio niti jedan pravi udarac. No, u nastavku K-1 sezone i s početkom teškaškog Grand Prixa, ne treba sumnjati da će pred Filipovića stati veći i teži ispiti.  Oni poput Ghite, Harija ili Laschenka koji su također nastupili na K-1 Risingu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI