Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop ni kriv ni dužan uvučen u suđenje za ubojstvo | Fight Site

Cro Cop ni kriv ni dužan uvučen u suđenje za ubojstvo

Ostale vijesti 24.03.2012 15:17h Autor:

Cro Cop Final Fight (Photo by Goran Kovačević - www.kovazg.com)

Zanimljivu vijest objavio je u petak riječki Novi list na stranicama crne kronike, a glavni protagonist cijele priče bio je najbolji hrvatski borac Mirko Filipović. Naime, njegovo ime pojavilo se u suđenju za ubojstvo, odnosno snimka jednog njegovog meča koristi obrana kako bi spasila svog klijenta od kazne za ubojstvo.

Naime, jedan od ključnih elemenata obrane jest da optuženi Dražen Vukšić u trenutku pucanja nije mogao vidjeti gdje puca jer su mu se od primljenih udaraca oči praktički odmah zatvorile, što se zaista može vidjeti i na fotografijama koje su mediji napravili nedugo nakon ubojstva.

Kako bi dokazali da su se Vukšiću oči odmah zbog primljenih udaraca zatvorile na suđenje su ovog tjedna donijeli snimku meča Mirka Filipovića protiv Da Silve, kako navodi Novi list, no vjerojatno se radi o snimci protiv Wanderleija Silve.

Cijelu priču o tome možete pročitati na linku http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Cro-Cop-brani-optuzenog-za-ubojstvo-Keserovica

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI