Cro Cop: Nemojte na moj račun dolaziti do seksa

Ostale vijesti 20.03.2012 09:01h Autor:

Mirko Filipović (Photo by Goran Kovačević)

Nakon što se bura oko Cro Cop Final Fighta ipak malo stišala, Mirko Filipović je za Fighters Only dao vrlo zanimljiv intervju u kojem tema nije bio jedino okršaj protiv Rayja Sefa u Zagrebu.

Britanske novinare je zanimao Mirkov Facebook profil koji mu je nedavno, prilikom posjeta hrvatskoj metropoli, otvorio UFC-ov borac Pat Barry.

“On mi je otvorio profil jer ja jednostavno ne znam kako. Stavio je sve te fotografije, snimio je neke nove jer mi je to bilo komplicirano i niti to ne znam. Ružno je reći, no u životu nisam držao foto aparat. Nikada nisam ništa uslikao osim ako se nije radilo o kameri na mobitelu”, objašnjava Cro Cop i dodaje da mu tehnički gadgeti u životu ništa ne znače.

“Nemam iPhone, niti neki dobar foto aparat. Imam samo stari, usrani mobitel. Ne volim mobitele s ekranima osjetljivim na dodir jer mi dnevno makar pet puta padnu na pod i razbili bi odmah nakon što bi ih kupio. Stoga je razumljivo da mi je Pat otvorio profil na Facebooku i stavio sve te informacije gore. Dakako, ja sam bio tamo kada je to radio.”

Ako u Facebook tražilicu upišete Cro Cop, ona će vam izbaciti nekoliko desetaka tisuća Mirkovih “lažnjaka”…

“Ne shvaćam koji je razlog da neki majmuni to rade. Stavljaju moje ime, moj nadimak i tako prezentiraju sebe. Zašto? Tako hvataju djevojke na internetu? Koji je smisao toga? Na kraju se ipak moraju s njima naći i u pravom životu”, pita se hrvatski borac i dodaje:

“To mi je odvratno. Netko dobiva seks na moj račun. Odvratno. Molim svu tu gospodu da maknu lažne FB profile jer to nema smisla. Postoje stotine lažnjaka s mojim fotografijama i mojim imenom. Što mogu napraviti? Ništa…”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI