Cro Cop krati dane u Madridu masakrirajući ljude – u šahu!

Ostale vijesti 25.05.2012 12:37h Autor:

Mirko Filipović - Photo by Fight Site

Nakon što je jučer sletio u Madrid na dvoboj protiv Jorgea Javiera Lorena, Mirko Filipović petak provodi u dobroj i opuštenoj atmosferi zajedno sa svojim timom i menadžerom.

Fight Site vam donosi Cro Copov raspored za današnji dan koji je do sada uključivao lagani “footing” u jutarnjim satima sa svojim trenutačnim kondicijskim trenerom Marijom Mlinarićem. Dvojac je prije doručka otrčao jednu kraću rutu u lokalnom parku pored hotela gdje je odsjeo Cro Cop team, da bi zatim uslijedio doručak i odmor.

Mirko se u prijepodnevnim satima opuštao tako što je svog sparing partnera, Igora Mihaljevića, doslovce masakrirao u njemu omiljenoj igri – šahu. Već smo od prije znali da je Cro Cop majstor ove igre, a to je ponovno dokazao na vrlo okrutan način – potpunom dominacijom u svakoj partiji koju je odigrao s Mihaljevićem.

“Mirko se osjeća sjajno i moram priznati da je atmosfera u timu odlična. Što se tiče meča, nema nikakvih kalkulacija, ide se na uvjerljivu pobjedu. Mirko zna da je u ovoj fazi karijere njegov svaki meč odlučujući”, prenio nam je Cro Copov menadžer Orsat Zovko otkrivši pritom što slijedi u subotu.

“Danas će još odraditi lagani trening od 20 minuta u poslijepodnevnim satima. Ostatak dana je rezerviran za odmor. Sutra nam slijedi vaganje u 11.15, a zatim i press konferencija u 14 sati”, dodaje Zovko.

Podsjećamo vas da izravni prijenos Cro Copovog meča protiv Javiera Jorgea Lorena možete pogledati uživo na Fight Channelu baš kao i čitavu K-1 Rising priredbu iz Madrida. Prijenos počinje u nedjelju, 27. svibnja, u 20 sati!

Marko Petrak

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI