Cro Cop gadno “ispeglao” Barryja na sparingu! (VIDEO)

Ostale vijesti 23.02.2012 14:24h Autor:

Cro Cop Final Fight

Samo nas 16 dana dijeli od borilačkog spektakla bez premca na ovim prostorima – Cro Cop Final Fight. Nakon osam godina na vrhu svjetske slobodne borbe, Mirko Filipović se odlučio vratiti svojoj prvoj ljubavi – kick boksu.

Ova hrvatska sportska ikona će 10. ožujka u Zagrebu na priredbi Final Fight prvi puta nastupiti pred svojom publikom od kada je postao borilačka super zvijezda.

Cro Copa čeka težak ispit protiv jednog od najboljih boraca u povijesti kick boksa i osmerostrukog K-1 Grand Prix finalista, Rayja Sefa. Na priredbi će nastupiti i svjetske super zvijezde poput Mourada Bouzidija, Daniela Ghite i Dževada Poturka.

Mirko ovih dana u svojoj dvorani u Gajnicama odrađuje posljednje pripreme za dvoboj, a u tome mu pomaže UFC-ov majstor stand upa Pat Barry. Nakon što je dvojac međusobno ukrstio rukavice prije nešto više od godinu dana, odlučili su si pomagati u pripremama za naredne dvoboje. U ekskluzivnom videu koji prikazuje jedan od sparinga, jasno je da se Mirko i Pat ne štede. Dapače, “peglaju” se do krajnjih granica, a Cro Cop pokazuje da se i dalje može itekako dobro nositi s najboljima.

“Hype or die”, “Come on Pat”, poziva Cro Cop svog protivnika tijekom sparinga da stisne još jače.

Ulaznice za priredbu potražite na web stranicama Eventima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI