Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cris “Cyborg” se javno ispričala zbog uporabe steroida! (VIDEO) | Fight Site

Cris “Cyborg” se javno ispričala zbog uporabe steroida! (VIDEO)

Ostale vijesti 28.03.2012 08:37h Autor:

Cris Cyborg

Nekoć najboljem ženskom MMA borcu svijeta, Cris Cyborg Santos, trebalo je nekoliko mjeseci da shvati što joj je činiti ili kako to stara narodna kaže, da joj iz “guz..e dođe u glavu” tko je gospodar svjetskog MMA-ja.

Nakon početnog poricanja i odbacivanja svih optužbi kada je pala na doping testu, Brazilka se jučer javno ispričala zbog uporabe steroida. U međuvremenu je suspendirana ostavši i bez svoje titule prvakinje Strikeforcea. Odrađivanje “cirkus” borbe protiv japanskog TV novinara u Zemlji izlazećeg sunca, vjerojatno joj je potaknulo želju za povratkom u pravu konkurenciju. Isprika je bila prvi korak.

“Ne podržavam uporabu steroida i kao sportaš smatram da je to strašna stvar. Napravila sam grešku jer sam vjerovala nekome u svom kampu. To me koštalo mog pojasa i učinilo me da izgledam kao varalica. Ja nisam varalica. Prošla sam na svakom testu prije ovoga i nikada svjesno nisam uzimala steroide. Bez uporabe steroida sam pobijedila Ginu Carano i postala prvakinja Strikeforcea.”

“Ljudi svašta govore i pričaju da sam sve pobjede ostvarila varajući. To nije istina. Jednostavno sam napravila grešku jer sam uzela preparat koji mi je trebao pomoći da skinem kilograme. Nisam znala da se radi o steroidima. No, sve što je ušlo u moje tijelo je moja odgovornost. Htjela bih se ispirčati javnosti, Hiroko, Strikeforceu, Atletskoj Komisiji Kalifornije i svojim fanovima”, zaključuje Cyborg dodavši da je eliminirala neke ljude iz svog kampa i da se sada redovito podvrgava testiranjima kako bi dokazala da je čista.

Cijelu ispriku pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI