Cris Cyborg izbačena s Rondine borbe

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.08.2012 16:44h Autor:

Cris Cyborg

Cris Cyborg izbačena je sa Strikeforceove priredbe uoči meča Ronde Rousey i Sare Kaufman. U razgovoru za Tatame pojasnila je što se dogodilo:

"Gledala sam sve borbe osim jedne, Rondine. Gospođa iz organizacije mi je prišla i rekla da moram otići jer komisija ne dozvoljava suspendiranim sportašima da se pojavljuju na priredbama. Moj menadžer je razgovarao s ljudima iz komisije koji su mu potvrdili da su zaista takvi propisi. No, bila sam uzrujana zbog načina na koji su se ophodili prema meni. Mogli su me povući sa strane i to mi reći, a ne ovako ispred fanova. Prekinuli su me dok sam se slikala s njima i rekli da moram otići. Bilo je ponižavajuće. Vjerujem da se prema prvacima treba odnositi s poštovanjem. Svi znaju da život sportašima nije lak i svi borci zaslužuju poštovanje. U Brazilu sam gledala UFC bez problema."

Ipak je uspjela vidjeti Rondinu borbu:

"Gledala sam od gore, stojeći. Mislim da je odradila sjajan posao. Sjajna je u svojoj kategoriji. Ovo je posljednji put da pričam o njoj. Želim jasno reći fanovima koji žele vidjeti ovu borbu da ako ovisi o meni ili o njoj do meča nikada neće doći jer se ja ne spuštam u njenu kategoriju, a ona ne može nabaciti par kilograma kako bi se borila sa mnom. Tako da ću o njoj govoriti samo ako potpišem ugovor, jer će se samo u tom slučaju ta borba dogoditi. To ne ovisi o meni već o Strikeforceu. Ako žele tu borbu morat će smisliti nešto što će zadovoljiti obje."

Cris Cyborg čeka istek svoje suspenzije zbog pada na doping testu koja traje do prosinca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI