Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cris Cyborg i dalje nezaustavljiva: Nokautirala Ibragimovu krajem prve runde | Fight Site

Cris Cyborg i dalje nezaustavljiva: Nokautirala Ibragimovu krajem prve runde

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.01.2016 11:48h Autor:

Cristiane Justino

Cristiane Justino zadržala je naslov Invicta prvakinje u perolakoj kategoriji, nakon što je nokautom savladala Dariu Ibragimovu, u posljednjim sekundama prve runde. Naslov prvakinje u slamka kategoriji obranila je Livia Renata Souza.

Ovog puta je Cyborg protiv sebe imala hrvačicu Dariu Ibragimovu, koja je od prve sekunde borbe krenula prema svom planu. Odmah je uhvatila nogu Brazilke i dovela ju do ograde kaveza. Tamo je cijelu minutu pokušavala doći do rušenja, no bez uspjeha, a za to vrijeme je Cyborg pravila štetu laktovima. Nakon što su se odvojile, Cyborg pogađa nekoliko kombinacija na nogama, no nakon toga ponovno Ruskinja kreće po rušenje.

Ponovno je uhvatila nogu i radila pritisak, ali rušenja i dalje nije bilo te 15 sekundi prije kraja runde, ponovno su na nogama. Ibragimova je imala već zatvoreno oko, a Cyborg slomljen i krvav palac na nozi i mislilo se kako će čekati kraj runde, no samo nekoliko sekundi prije kraja, Cyborg pogađa brzu boksačku seriju te završava borbu, ostavivši pojas u svom vlasništvu.

A čini se kako ne bi trebalo puno proći prije nego 24-godišnja Livia Renata Souza pojača UFC-ovu slamka diviziju. Invictina prvakinja je bila fantastična u borbi dvije neporažene borkinje, a protiv DeAnne Bennet upisala je prvu pobjedu nokautom, nakon čak 7 njih prisiljavanjem na predaju. Za pobjedu je prvakinji trebalo samo minutu i pol. Sve je pokrenula lijevim middle kickom, koji je njenu protivnicu prizemljio te je sve završila ground n’ poundom. Sjajna prvakinja!

Spomena vrijedna je i pobjeda Mizuki Inoue, 21-godišnjeg japanskog supertalenta. Ona je savladala Lacey Schuckman polugom na ruci u trećoj rundi. Pobjedu je upisala i Angela Hill, borkinja koja je pomalo nepravedno dobila otkaz iz UFC-a. Iskusnu Alidu Gray je nokautirala nakon minute i pol prve runde.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI