Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Coutureov trener amputirao prst jer nije želio prestati trenirati | Fight Site

Coutureov trener amputirao prst jer nije želio prestati trenirati

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.06.2011 18:58h Autor:

Prst Neila Melansona

“Doktor mi je rekao da nisam normalan i pitao me zar ne želim zadržati prst. Ja sam rekao da ne mogu pauzirati godinu dana”, objašnjava Melanson.

Glavni grappling trener u Xtreme Couture dvorani u Las Vegasu, Neil Melanson, je ostao bez jednog nožnog prsta. Razlog zbog čega mu je amputiran je prilično bizaran i gotovo nevjerojatan. Melanson je, naime, sam zatražio da mu se prst amputira kako bi mogao nastaviti trenirati.

Priča ide otprilike ovako. Prije dvije godine, Melanson je na jednom treningu ozlijedio sporni prst. No, umjesto da ode doktoru, on ga je samo bandažirao zajedno s nožnim palcem na neko vrijeme. Kost je zarasla nepravilno i izazivala je bol u palcu koja je s vremenom postala neizdrživa. Melanson je na koncu napokon otišao liječniku koji mu je objasnio da je jedino rješenje operativni zahvat.

Kada je čuo da ga čeka oporavak od godinu dana, majstor grapplinga je rekao – Reži ga!.

“Doktor mi je rekao da nisam normalan i pitao me zar ne želim zadržati prst. Ja sam rekao da ne mogu pauzirati godinu dana”, objašnjava Melanson.

Tu nije bio kraj bizarnosti kada je u pitanju sporni prst.

Melanson je naime, zajedno s Randyjem Coutureom došao na ideju da se odrezani prst preparira i objesi u svlačionici. No, za tako nešto su bile potrebne posebne dozvole.

“Nismo to mogli napraviti. Randy i ja smo bili uzbuđeni zbog te ideje, ali ete, to nije bilo moguće…”, zaključuje Melanson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI