Couture rastura u filmskoj industriji i ne planira povratak u oktogon! (VIDEO)

Ostale vijesti 27.09.2011 09:24h Autor:

Randy Couture

Ryan Couture je proteklog vikenda ubilježio svoju treću profesionalnu pobjedu na Strikeforce Challengers 19 priredbi u Las Vegasu. U kutu mu je bio i njegov legendarni otac i višestruki UFC-ov prvak, Randy Couture.

“The Natural” ne planira povratak u oktogon, a ovih dana se ozbiljno posvetio glumi. Dapače, u veljači izlazi film u kojem ćemo ga gledati u jednoj od glavnih uloga.

“Završio sam snimanje filma koji će izaći u veljači. Glumio sam u jednoj od glavnih uloga i to agenta CIA-e. Sada krećem u Bugarsku gdje se snima nastavak Expendablesa. Svi glumci su ponovno u akciji i baš se veselim tome. Ovog vikenda ću pogledati i svog sina Ryana kako se natječe”, izjavio je Couture za Middleeasy.com.

Što misli o karijeri svog sina?

“Napredovao je u posljednje vrijeme. Napravio je neke nužne promjene, no svi moraju izgubiti, prije ili kasnije…Možda je čak bolje da se to dogodi ranije. Moj sin je vrlo racionalan i realan. Mnogo ljudi ima velika očekivanja zbog njegovog prezimena. Stvarno sam ponosan na njega jer se radi o skromnom i dobrom čovjeku. Nitko to ne bi očekivao od čovjeka kojeg zaključate u kavez da se bori. Sve me to vrlo veseli i čini ponosnim”, zaključuje Couture koji se zahvalio svojim fanovima zbog podrške tijekom godina uspješne karijere.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI